Dua Lipa are un tată sexy: Dukagjin Lipa n-are complexe în fața lui George Clooney

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Cântăreața de etnie albaneză a fost eclipsată la gala Brit Awards de tatăl ei, un tip arătos care arată ca un actor.
Dua Lipa a strălucit miercuri, la Londra, pe scena galei Brit Awards, dar n-a fost suficient pentru a nu fi eclipsată de tatăl ei. Cu părul grizonant care îi dădea aerul unui actor sau star rock, Dukagjin Lipa poate rivaliza fără emoții cu staruri precum George Clooney sau Alec Baldwin, așa că nu-i de mirare că a reușit să sucească toate capetele în sala în care s-a desfășurat evenimentul.

Prezența sa a fost apreciată de Jack Whitehall, amfitrionul show-ului, acesta implorându-l în glumă să facă schimb de locuri cu tatăl său. Dukagjin a stat lângă fiica lui, distinsă cu premiul "Cel mai bun single" pentru piesa "One Kiss".

Nu doar Whitehall a remarcat cât de bine arată tatăl cântăreței, prezența acestuia fiind apreciată de zeci de utilizatori ai rețelelor de socializare.
"Prietenul meu mi-a zis că tatăl lui Dua Lipa e o bucățică bună", a scris cineva pe Twitter. "L-ați văzut pe tatăl lui Dua Lipa? E un DILF atât de tare!", a comentat altcineva. O altă utilizatoare a rețelei a conchis după gala de miercuri seară: "Tatăl lui Dua Lipa a fost atracția show-ului #brits2019."

Apariția tatălui sexy al cântăreței i-a făcut pe mulți (sau mai degrabă pe multe) să caute informații despre el. Fanii vedetei au descoperit contul lui de Instagram, unde acesta are 179.000 de admiratori.

Fost cântăreț, Dukagjin a fondat un festival muzical în Kosovo, de unde este originar, în încercarea declarată de a schimba percepția asupra acestui teritoriu care a trecut printr-un sângeros conflict interetnic.


Festivalul Sunny Hill, organizat în Priștina, capitala statului Kosovo, care și-a declarat independența față de Serbia în 2008, o are cap de afiș pe Dua Lipa, susținută de rapperul Action Bronson și de duo-ul tropical house Bondax, notează Daily Mail. "Vrem să le dăm oamenilor un sens al apartanenței lor, de cetățeni ai Europei și sentimentul că fac parte din Europa", a declarat Dukagjin Lipa pentru The Guardian, înainte de deschiderea festivalului. "Acesta este cel mai bun mod de a promova Kosovo ca o țară iubitoare de pace și de muzică, o țară care își tratează bine vecinii și toți vizitatorii care vor să se simtă bine aici", a mai spus el.

Anesa și Dukagjin, părinții de etnie albaneză din Kosovo ai cântăreței Dua Lipa au părăsit Priștina în anii '90.
Lipa s-a născut în Londra, pe 22 august 1995. Ea a învățat la liceul Sylvia Young Theatre School înainte de a se muta în Kosovo cu familia ei, în 2008. Numele vedetei, Dua, înseamnă "iubire" în limba albaneză.

Cântăreaţa britanică a fost desemnată învingătoare la categoria "cel mai bun artist debutant" la cea de-a 61-a gală de decernare a premiilor Grammy, organizată pe 10 februarie la Los Angeles.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod