Horoscopul săptămânii 4-10 martie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

8 martie te va găsi mult mai atent cu persoana iubită. Indiferent dacă eşti căsătorit sau nu, săptămâna aceasta eşti mai romantic decât de obicei şi mai deschis în ceea ce priveşte sentimentele tale. Dacă eşti singur, e posibil ca în weekend să întâlneşti o persoană misterioasă care te va atrage mai mult decât ai fi crezut vreodată.

Săptămâna aceasta există riscul apariţiei unor situaţii neprevăzute care te vor obliga să cheltui bani mulţi. Deşi ai făcut până acum economii la maximum, începând de luni cardul ţi se va goli. Cu toate acestea, vei avea mulţumirea că, datorită ţie, o persoană apropiată va scăpa de un necaz. În viitor, gestul tău ar putea să se întoarcă înzecit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, pentru că aceştia au mari şanse să îşi găsească jumătatea acolo unde se aşteaptă mai puţin. Dacă eşti implicat într-o relaţie, vei aprecia la maximum ceea ce ai lângă tine şi vei încerca pe cât posibil să-ţi faci partenerul de viaţă să se simtă iubit.

Este o săptămână bună pentru planuri, pentru că situaţia ta financiară îţi permite să îţi îndeplineşti cât de curând un vis. O achiziţie importantă este pe cale să se producă, însă astrele îţi recomandă să nu te grăbeşti. Cere sfatul celor dragi şi fii sigur că decizia pe care intenţionezi să o iei este una corectă şi de viitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta te vei concentra mai mult decât de obicei pe relaţiile cu cei dragi. Fie că este vorba despre prieteni sau despre partenerul de viaţă, cert este că vei renunţa la orice altceva în favoarea lor. Dacă eşti singur, nu ar fi de mirare să cunoşti pe cineva pe care o să-l urăşti iniţial, după care să te îndrăgosteşti de el.

E posibil ca în aceste zile să te reorientezi profesional sau să îţi schimbi, pur şi simplul, locul de muncă. Dacă simţi că ai făcut totul în compania în care activezi la momentul actual, atunci înseamnă că a sosit momentul să faci o schimbare. Chiar dacă nu ai o problemă cu salariul şi o duci destul de bine din punct de vedere financiar, din când în când e bine să spargi gheaţa şi să ieşi din zona de confort pentru a evolua.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ar stica să fii mai diplomat în această săptămână, chiar dacă nu îţi convin multe în legătură cu persoana iubită. Chiar dacă ai toate motivele să îi reproşezi că nu face lucrurile cum trebuie, e bine să ştii cum să o faci. Orice jignire se va întoarce cândva împotriva ta. Dacă eşti singur, cel mai probabil îţi vei petrece mare parte din timp alături de prieteni şi nu există o altă cale de distracţie mai bună decât aceasta.

În aceste zile vei fi nevoit să faci mai multe drumuri în interes de serviciu decât de aşteptai. Oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul şi, probabil, vei răbufni în faţa şefilor tăi. Nu este o idee deloc rea să ceri o mărire de salariu, însă trebuie să ştii cum să o faci şi să alegi bine momentul în care discuţi o chestiune atât de importantă. Cu singuranţă nu trebuie să acţionezi la nervi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea liniştită acasă în această familie. Relaţia în care eşti implicată deja este condusă de posesivitate şi control, de aceea lucrurile nu se îndreaptă spre direcţia cea bună. Chiar dacă va urma o perioadă în care vei încerca să repari ce e stricat, cu siguranţă nu se anunţă veşti bune pentru tine.

Axează-te în această săptămână pe relaţiile cu colegii ori superiorii tăi. Este foarte important să te înţelegi bine cu aceştia dacă vrei ca proiectele în care eşti implicat să dea roade cât mai rapid. Banii sunt o necesitate pentru tine şi faptul că îţi place să trăieşti în lux te determină să acţionezi uneori cu disperare, dar şi cu superioritate. Fii mai modest şi cu picioarele pe pământ!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai grea decât te aşteptai şi vei avea de furcă cu partenerul de viaţă. E posibil să reapară în peisaj o problemă mai veche pe care aţi ales să o ascundeţi, decât să o rezolvaţi. Fie că este vorba de gelozie sau despre plictiseală, cert este că trebuie evitate pe cât posibil jignirile şi gesturile agresive.

Deşi te aşteaptă cheltuieli mari în viitorul apropiat, în aceste zile ai tendinţa de a face cumpărături iraţionale. Te afli într-o etapă de reinventare, aşadar hainele şi îngrijirea personală sunt principalele tale puncte de interes. Cu toate acestea, ascultă de sfatul partenerului atunci când îţi spune că exagerezi şi că trebuie să te opreşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală nu este un punct de interes pentru tine în aceste zile. Firea ta egoistă te face să te concentrezi pe treburile care te privesc doar pe tine, ignorându-ţi astfel partenerul. Nu este exclus ca acesta să se revolte şi să îţi aducă numeroase reproşuri atât despre problemele actuale pe care le întâmpinaţi, cât şi despre cele mai vechi.

Încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să faci tot felul de achiziţii pentru locuinţă sau pentru folosul propriu. Te aşteptai la cheltuieli masive, însă vei constata că nu erai suficient de pregătit să vezi cum ţi se goleşte contul de economii cu atâta repeziciune. Dacă simţi că nu îţi sunt de ajuns banii, aşteaptă perioada reducerilor şi profită de ofertele existene pe piaţă. Nu are rost să te grăbeşti!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie de puţin timp, aceste zile sunt perfecte pentru a face următorul pas. Poate că nu e momentul pentru căsătorie, însă te poţi gândi deja la mutatul împreună. Situaţia ta sentimentală este una bună şi semnele indică un viitor apropiat fericit. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei avea parte de neplăceri cauzate de un fost iubit, însă vei reuşi să îl pui la punct într-un final.

Încă din primele zile ale acestei săptămâni te vei vedea nevoit să îţi arăţi colţii. O persoană de la care nu te aşteptai îţi va cere bani cu împrumut, deşi până acum ai constatat că nu şi-a gestionat deloc raţional banii. Pentru că este o situaţie limită, ai tendinţa de a ceda la început, însă îţi vei reveni şi îi vei da o lecţie de viaţă. Refuzul tău îi va fi de mai mare ajutor decât dacă i-ai fi oferit banii pe tavă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia ta amoroasă va fi supusă unui test în aceste zile, însă astrele te vor ajuta să îl treci cu brio. Cineva din exterior se va implica în treburile tale personale fără să îi fi dat acordul, de aceea atmosfera dintre tine şi partener ar putea deveni tensionată. Cu eforturi şi cu o scădere considerabilă a energiei, vei lămuri o situaţie neplăcută şi îţi vei face dreptate.

Săptămâna aceasta este una bună pentru negocieri, fie că este vorba de salariu sau chiar de un nou job. Primeşti oferte tentante şi suficient de variate încât să nu ştii ce să alegi. Înainte de a face o schimbare radicală în viaţa ta profesională, asigură-te că aceasta nu te va influenţa negativ pe celelalte planuri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta se va produce o împăcare aparent imposibilă. O persoană care ţi-a greşit enorm în trecut va face tot posibilul să îţi demonstreze că s-a schimbat. Indiferent dacă este vorba despre o rudă sau despre un fost iubit, cert este că vei decide să-i oferi o a doua şi unică şansă. Decât să regreţi că nu ai făcut ceva, mai bine să regreţi că ai făcut!

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, iar sarcinile primite par să te depăşească. Dacă simţi că nu le faci faţă, cere ajutorul colegilor sau chiar discută cu şefii tăi despre asta. Nu îţi fie teamă că vei pierde bani, este mai important să faci o singură treabă bună, decât mai multe de mântuială.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de irascibil şi e posibil să îţi verşi nervii pe partenerul de viaţă fără ca acesta să aibă vreo vină. Problemele externe pun stăpânire pe tine şi nu vei reuşi să îţi controlezi deloc ieşirile. Din fericire, ai alături de tine o persoană înţelegătoare, care pe lângă faptul că nu se supără, chiar încearcă să te ajute să îţi revii.

În ultima perioadă ai ţinut cu dinţii de banii pe care i-ai câştigat şi i-ai pus aproape pe toţi în contul de economii. Chiar dacă ţi-ai făcut aceste rezerve cu un scop foarte clar, acum a sosit momentul să te laşi purtat de val şi să încerci să te răsfeţi măcar puţin. Ai nevoie de un aer proaspăt, mai ales că a venit primăvara, aşa că nu ar strica să îţi reînoieşti garderoba!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti singur, săptămâna aceasta este perfectă pentru cuceriri. Ai mai multă încredere în tine decât de obicei, iar acest lucru o să se vadă şi o să atragă sexul opus. Nu ar strica totuşi să fii puţin mai selectiv, pentru că nu oricine este de nasul tău. Dacă alegi să-ţi petreci timpul alături de o persoană nepotrivită, aceasta te va trage în jos.

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, iar acest lucru nu este posibil decât dacă renunţi să mai conduci tu totul. Este foarte important să comunici cu partenerii sau colegii tăi de la egal la egal şi să le asculţi părerile. Ideile lor ar putea fi grozave şi ar putea să îţi aducă mai mulţi bani decât crezi. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti, vei fi remarcat exact de cine trebuie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod