Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti singur, luna martie va fi o perioadă a căutărilor neîncetate. Din păcate, nu te mulţumeşte orice, aşa că nu va fi deloc uşor să găseşti o persoană care să fie pe placul tău. Cel mai probabil vei sfârşi dezamăgit şi vei înceta să îţi mai iroseşti energia pe dragoste. Dacă eşti implicat într-o relaţie, este foarte important ca în martie să priveşti puţin mai mult în afara vieţii de familie şi să îţi faci timp pentru prieteni sau rude.

Nu ar strica să te reorientezi profesional în această lună, în special dacă simţi că banii nu îţi sunt de ajuns. Cu toate acestea, nu lua decizii impulsive sau radicale, pentru că totul se poate întoarce împotriva ta. Dacă munceşti în condiţii de stres, dar câştigi foarte mulţi bani, a sosit momentul să realizezi care sunt cu adevărat lucrurile importante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie îţi poate scoate în cale sufletul pereche. Cu toate acestea, e posibil ca el să fie o persoană pe care o cunoşti foarte bine, însă pe care nu ai privit-o niciodată în acest mod. Astrele îţi deschid ochii şi te împing de la spate spre dragoste. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil ca unele intenţii ale tale să fie interpretate greşit de către partenerul de viaţă. În loc să te enervezi din cauza reacţiilor sale, mai bine ai încerca să comunici mai eficient şi să descoperi ce simte cu adevărat acesta.

Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte gestionarea banilor luna aceasta. E posibil ca aceştia să vină în număr mare şi destul de rapid, însă la fel de repede să îi şi pierzi. Dacă eşti norocos şi primeşti vreun bonus, mărire de salariu sau moştenire, încearcă pe cât posibil să îţi faci rezerve pentru vremuri mai grele. Din punct de vedere profesional te simţi împlinit, însă nu vrei să stai pe loc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna martie nu va fi una despre dragoste, cu toate că nu te aşteptai la asta. Un proiect profesional te acaparează şi uiţi efectiv de toţi cei dragi. Chiar dacă îţi vei auzi reproşuri din partea partenerului de viaţă, cu siguranţă asta nu te va face să te opreşti. Dacă eşti singur, vei vrea mai multă aventură, cel puţin în pauzele de muncă. Ai nevoie de energie şi vrei să o obţii în dormitor.

Fă tot posibilul ca luna această să îţi achiţi toate datoriile pe care le ai. Dacă nu te descurci cu banii, cere ajutorul persoanelor apropiate ţie. Cu toate acestea, încearcă pe viitor să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară ocupându-te şi de altceva în afara job-ului actual. Aruncă o privire asupra talentelor şi abilităţilor tale existente sau provoacă-te pentru a descoperi unele noi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna martie nu va fi una prea plăcută sau liniştită pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Cel mai probabil vei avea confruntări cu persoana iubită şi e posibil să tragi concluzii care să nu fie pe placul ei. O despărţire este iminentă, chiar dacă nu se va petrece acum. Dacă eşti singur, vei fi destul de activ pe plan sexual şi social, însă asta îţi va aduce marea iubire prea curând. Reputaţia ta este una care respinge din start relaţiile serioase.

Luna martie poate veni cu rezultate bune pe plan profesional şi, implicit, financiare. O afacere dă roade sau te implici într-una cu potenţial. Este foarte important să îţi menţii relaţiile cu colegii sau subordonaţii tăi, pentru că doar munca în echipă te poate face să evoluezi mai rapid. Dacă apar neînţelegeri, lasă tu de la tine pentru a-ţi atinge interesul!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună nu te vei lăsa până nu vei cuceri persoana pe care ţi s-a pus pata. Cu toate acestea, e posibil să fie doar un moft, iar după ce obţii ce ţi-ai propus vei constata că nu îţi place deloc noul statut. Încearcă pe cât posibil ca acţiunile tale să nu rănească pe nimeni, altfel te vei încărca cu energie negativă şi îţi vei face rău singur. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, martie va fi o lună tensionată din cauza diferenţelor dintre tine şi partener.

Încearcă să nu faci tranzacţii importante în luna martie şi să eviţi pe cât posibil semnarea documentelor oficiale. Amână-ţi planurile profesionale pentru luna viitoare, căci acum trebuie să te concentrezi pe gestionarea banilor. Dacă simţi că nu reuşeşti să te ocupi de tot, cere ajutorul persoanelor apropiate, ba chiar fă-ţi o listă cu cheltuielile prioritare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna martie va fi o lună bună pentru tine pe plan sentimental, însă nu e o situaţie care va dura la nesfârşit şi tu eşti conştient de asta. Cu toate acestea, vei încerca să te bucuri la maximum de tot ce trăieşti şi vei depunde eforturi să scapi de pesimismul care te caracterizează. Dacă eşti singur, viaţa ta este un drum de la familie la prieteni şi invers, dar asta e ceea ce te face fericit în acest moment.

Luna martie va fi o perioadă a cheltuielilor masive. Din fericire, te-ai pregătit mult pentru această situaţie şi dispui de banii necesari pentru a-ţi îndeplini dorinţele. Achiziţiile pe care intenţionezi să le faci trebuie să fie foarte atent gândite. Cumva, trebuie să nu optezi nici pentru lux, dar nici pentru o calitate proastă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna martie va fi una destul de solicitantă pentru tine, cel puţin din punct de vedere financiar. E posibil ca partenerul tău de viaţă să fie interesat de situaţia ta materială mai mult decât ai fi crezut vreodată, aşa că semnele din această perioadă te vor pune pe gânduri. Încearcă pe cât posibil să ai o discuţie serioasă cu acesta, indiferent de cât timp sunteţi împreună. Exprimă-ţi nemulţumirile cu sinceritate, însă nu o face agresiv!

Luna martie vine cu cheltuieli mari pentru tine, însă te aşteptai la asta şi eşti total pregătit pentru ce va urma. Chiar dacă ar trebui să fii fericit pentru investiţiile pe care le faci, oboseala îşi va spune cuvântul şi îţi va stârpi din bucurie. La finalul lunii, fă un bilanţ şi organizeză-te pe viitor cu banii rămaşi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna martie va veni cu schimbări pentru tine pe plan sentimental, însă vestea proastă este că ele nu vor fi deloc plăcute. E posibil să se producă o ruptură între tine şi partener, iar şansele ca ea să fie definitivă sunt destul de mari. Chiar dacă vei fi nevoit să treci prin asta fără să poţi face nimic, este foarte important să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi pe viitor. Dacă eşti singur, viaţa sexuală va fi în prim plan, însă fără vreo implicare sentimentală sau vreo intenţie de a trece la un alt nivel.

Luna martie va veni cu responsabilităţi noi pentru tine pe plan profesional. E posibil să fie vorba despre un nou job sau despre o afacere în care te-ai implicat recent. Toate schimbările pe care le-ai făcut în viaţa ta pe acest plan îţi vor aduce mai mulţi bani, însă este foarte important să nu uiţi nici de liniştea ta şi de împlinirea pe alte planuri. Echilibrul este cheia!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna martie va fi o lună bună pentru tine dacă eşti implicată într-o relaţie. În acest context, astrele te ajută să faci exact ceea ce trebuie pentru a fi fericit. Ai ajuns să te simţi împlinit şi nu vrei nimic altceva. Pe de altă parte, dacă eşti singură, starea ta pe parcursul acestei luni va fi una melancolică, cu mari tendinţe spre depresie. Simţi că ai nevoie de linişte şi de singurătate, însă în acelaşi timp acestea îţi fac un foarte mare rău.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în luna martie, însă trebuie mai multă precauţie cu privire la oamenii care pot încerca să profite de tine. Chiar dacă ai cheltuieli mai mari faţă de cei din jurul tău, atitudinea ta optimistă şi încrederea în tine te ajută să evoluezi şi să răzbeşti în viaţă. Determinarea caracteristică joacă un rol foarte important în ceea ce priveşte cariera ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent dacă eşti singur sau nu, luna aceasta simţi nevoia să faci o schimbare. Dacă ai un partener stabil, nu ar fi exclus să flirtezi cu alte persoane din jurul tău. Cu toate că e o joacă pentru tine, partenerul tău ar putea sesiza şi s-ar putea revolta mai mult decât te-ai fi aşteptat. Comunicarea vă poate ajuta să traversaţi această cumpănă, dar şi să alunge monotonia. Dacă eşti singur, planul tău pentru martie este să te bucuri de compania prietenilor tăi la maximum.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în luna martie. Cu toate acestea, pentru a obţine cele mai bune rezultate e nevoie de multă atenţie şi organizare. Încearcă în această perioadă să nu te laşi distras de nimic din exterior şi concentrează-te la maximum pe carieră sau afaceri. Chiar dacă pot să apară lucruri neprevăzute şi răsturnări de situaţie, cert este că nu există riscul de a pierde din banii pe care îi deţii deja.
 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această lună, problemele cu banii îţi vor strica liniştea din sânul familiei. Relaţia în care eşti implicată este pe punctul de a ajunge într-un impas din cauza diferenţelor majore de gestionare a banilor ale fiecăruia dintre voi. Încearcă să discuţi deschis cu partenerul de viaţă pentru a ajunge cumva la un numitor comun. În cazul în care acest lucru nu este posibil, separarea veniturilor nu ar fi o ideea prea rea!

E posibil să apară neînţelegeri cu persoanele dragi din cauza banilor. E nevoie de calm pentru a putea găsi soluţii valide. Cel mai probabil este vorba despre o creşetere a venitului tău, iar tu nu eşti dispus să îi cheltui aşa cum îşi doresc alţii. Ia singur deciziile în ceea ce priveşte banii tăi, însă astrele îţi recomandă să îi economiseşti, nu să îi investeşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta ţi se va atrage atenţia de către partenerul de viaţă cu privire la superficialitatea cu care îl tratezi. E posibil să nu realizezi încă de la început că este adevărat, însă pe parcurs îi vei da dreptate şi vei încerca să remediezi situaţia. Intenţiile tale bune vor fi apreciate, chiar dacă nu îţi iese totul la perfecţie. Dacă eşti singur, nu ar fi exclus să vrei să te întorci la un fost iubit sau să iei în considerare vreun admirator mai vechi.

Luna martie va veni cu o oportunitate grozavă pentru tine pe plan profesional. Se pare că se deschid mai multe uşi pentru tine şi ai şansa de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Ai parte de sprijinul celor dragi indiferent de deciziile şi schimbările pe care intenţionezi să le faci. Mai mult decât atât, învaţă în fiecare zi ceva nou şi nu te mulţumi doar cu ceea ce ai sau ştii deja!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod