Chimia „explozivă“ dintre Lady Gaga și Bradley Cooper a incendiat atmosfera pe scena Oscarurilor. Fanii sunt convinși: „Se vor căsători!“

VIDEO. Lady Gaga și Bradley Cooper au avut un moment de tandrețe incredibil pe scena Oscarurilor. Fanii sunt convinși că ei se iubesc și se vor căsători. Există, însă, un „obstacol“: Irina Shayk.

Momentul incredibil de tandrețe pe care Bradley Cooper și Lady Gaga l-au oferit duminică seară, pe scena galei premiilor Oscar, i-a uimit pe telespectatori.

La două ore după începerea ceremoniei premiilor Oscar, Lady Gaga şi Bradley Cooper au interpretat împreună faimosul cântec "Shallow", din filmul "AStar Is Born". Când artista s-a aşezat la pian, iar actorul a luat loc pe scaunul de lângă ea, era clar că ei vor oferi o interpretare deosebită, dar ceea ce a urmat a fost peste așteptări. După câteva minute, Bradley s-a aşezat alături de Gaga la pian și toată lumea a putut vedea cum chimia pură, legătura aceea specială din filmul "A Star is Born" s-a înfiripat pe scenă.



Utilizatorii rețelei de socializare Twitter au fost uimiți de spectacolul oferit de cei doi, momentul incredibil stârnind un val de comentarii. Mulți sunt convinși că Gaga și Cooper au o poveste secretă de dragoste, iar în seara Oscarurilor s-au dat de gol: "Stau aici şi mă gândesc cât de apropiate sunt feţele lor", a scris cineva. "@ladygaga a rupt logodna fiindcă e îndrăgostită în secret de Bardley", a scris alt utilizator. "Sper foarte serios că Lady Gaga și Bradley Cooper au o relație, nu glumesc", este un alt comentariu postat pe Twitter. Altcineva știe, însă, că această pereche este sortită să existe și în realitate: "Se vor căsători!".

La scurt timp după interpretarea fascinantă, Gaga a câştigat premiul pentru Cel mai original cântec.

Lungmetrajul "A Star Is Born" a fost nominalizat la alte şapte categorii, printre care Cel mai bun film şi Cel mai bun actor.

În ciuda speculațiilor care au apărut după lansarea filmului lor, relația dintre cele două staruri a rămas una de prietenie, notează Daily Mail. Însă discursul ei de la gala premiilor National Board of Review, coroborat cu momentul de tandrețele de pe scena premiilor Oscar, le dă speranțe fanilor care îi văd împreună: "M-ai învățat atât de multe. M-ai făcut o actriță mai bună. Nici nu mă gândeam să joc într-un film, dar mai mult decât atât, am devenit doi oameni așa cum nu eram. Bradley, îți mulțumesc că ai făcut un film despre importanța compasiunii, empatiei și bunătății.
Pentru asta luptăm (...). Bradley, scenele noastre împreună au fost provocatoare și mi-au schimbat viața ca actriță și ca om. Nu voi uita nicioată profunzimea la care am ajuns împreună"
, a spus artista atunci.

Pentru Lady Gaga, care tocmai a rupt logodna cu impresarul Christian Carino (50 de ani), drumul spre o nouă relație e liber, dar pentru Bradley este mai complicat - actorul în vârstă de 44 de ani are o relație cu supermodelul rus Irina Shayk (33 de ani), iar cei doi sunt părinții unui copil. Ei au apărut împreună și la gala premiilor BAFTA, pe 10 februarie, iar Bradley i-a mulțumit partenerei sale în discursul pe care l-a rostit după ce filmul său a câștigat premiul pentru cea mai bună muzică originală.
"Înainte de toate, trebuie să-i mulțumesc Irinei pentru că m-a pus pe mine și muzica mea pe care încercam să o fac la temelia noastră, timp de un an. Îți mulțumesc mult. Mulțumesc", a spus actorul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod