Jason Momoa și Lisa Bonet, pentru prima dată împreună la Premiile Oscar. Au cucerit covorul roșu!

Actorul Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonet, au transformat covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2019 în propria lor scenă, iar fanii lor sunt încântați.
Starul din "Game of Thrones" și "Aquaman" a fost însoțit de Lisa Bonet, duminică, 24 februarie, la cea de-a 91-a ediție a galei Academiei Americane de Film. Cei doi actori au atras toate privirile datorită ținutelor lor excentrice. Ambii parteneri au purtat culoarea roz, Jason optând pentru un costum din catifea Fendi creat de regretatul creator de modă Karl Largerfeld.

Jason (39 de ani) și Lisa (51 de ani) s-au cunoscut în anul 2005 și au devenit unul dintre cuplurile de la Hollywood care îi fascinează pe fani.
Cei doi actori au depășit fără nicio problemă diferența de vârstă dintre ei, părând să fie un cuplu cât se poate de puternic. Aceștia au împreună doi copii, o fiică în vârstă de 11 ani pe nume Lola Iolani și un fiu de 10 ani pe nume Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. 

Lisa Bonet mai are o fiică în vârstă de 30 de ani din căsnicia cu Lenny Kravitz, nimeni alta decât actrița de succes Zoe Kravitz, care a devenit în ultimii ani la fel de celebră precum părinții săi. Aceasta este recunoscută pentru rolurile din "Fantastic Beasts and Where to Find Them 2", "Big Little Lies" sau "Divergent".

Jason Momoa s-a distrat pe covorul roșu și alături de actrița britanică Emilia Clarke, colega sa din serialul "Game of Thrones", a făcut o mulțime de selfie-uri cu Helen Mirren și s-a bucurat alături de bunii săi prieteni Elizabeth Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin, regizorii documentarului "Free Solo" care a câștigat un premiu Oscar.
 
Foto: Hepta; Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod