Katy Perry și Orlando Bloom, la un pas de logodnă: Unde-i inelul?

Katy Perry și Orlando Bloom se gândesc la căsătorie


În primăvara acestui an, o chelneriţă de origine română care aspira la o carieră de actriță l-a acuzat pe Orlando Bloom că a profitat de ea și că i-a distrus credibilitatea. Născută la Dublin, din părinţi români, Viviana Ross a fost chelneriţă şi mai prindea câte un contract ca model pentru şedinţe foto când l-a cunoscut pe Orlando Bloom. Ea a spus pentru The Sun că nimeni nu a mai angajat-o după ce s-a aflat că a petrecut o noapte în patul lui. "Am pierdut atât de mult, dar Orlando n-a pierdut nimic. A arătat că n-are clasă şi că nu este un gentleman.

Orlando a tăiat toate legăturile cu mine şi şi-a bătut joc de mine", a spus ea.

Viviana a devenit cunoscută în mai 2017, după ce a fost prinsă de şeful său în patul lui Orlando Bloom. Tânăra lucra în hotelul în care starul era cazat de cinci zile şi l-a servit cu câteva băuturi într-o noapte de vineri, spre sfârşitul turei. După ce au schimbat câteva vorbe, Orlando a invitat-o în camera lui, iar tânăra n-a ezitat.
Dimineața, Bloom a lăsat-o pe Viviana în camera de hotel pentru că avea de dat mai multe interviuri. Ea l-a așteptat goală în pat, dar, spre neşansa ei, în apartamentul lui Orlando Bloom a intrat chiar managerul hotelului.
La doar câteva minute după ce i-a spus că este angajată a hotelului, Viviana a primit un SMS în care i se transmitea că a fost concediată.

Ross a susţinut audiţii la Londra pentru câteva roluri şi spune că a fost dată afară de şeful ei după ce s-a aflat că s-a culcat cu actorul britanic. În plus, a pierdut un contract important cu o revistă. "Mi-am pierdut credibilitatea pe care o aveam în faţa unor designeri şi agenţii. Când se întâmplă lucruri de genul ăsta, oamenii te tratează diferit. Toţi te caută pe Google şi când au făcut la fel şi cu mine, au făcut legătura cu Orlando Bloom.
Povestea asta a stricat tot ce am făcut înainte"
, s-a plâns tânăra.

După ce ştirea despre concedierea Vivianei s-a răspândit în presă, o sursă din anturajul actorului a susținut că acesta a fost "un gentlemen perfect" şi a sunat-o pentru a-şi exprima regretul.

Potrivit The Sun, Orlando Bloom ar fi telefonat chiar la hotel, prima oară pentru a obţine numărul personal al tinerei, întrucât cei doi nu au făcut schimb de date personale după noaptea petrecută împreună.

Actorul şi-a cerut scuze româncei care a fost dată afară după ce a petrecut noaptea în camera lui de hotel, iar a doua zi a fost găsită goală în pat chiar de manager.
"Orlando i-a luat numărul de la Chiltern Firehouse din Londra şi a sunat-o ca să se asigure că este okay. Sigur, telefonul a venit pe neaşteptate - el este gentleman şi chiar nu a avut nici cea mai mică idee ce s-a întâmplat după ce el a părăsit hotelul", a spus sursa apropiată de actor. "A sunat-o şi i-a spus: ‘Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat", a mai spus prietenul starului.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod