Kate Hudson e însărcinată: Cum a dat vestea cea mare - VIDEO

Actriţa în vârstă de 38 de ani a anunţat într-un mod inedit, pe Instagram, că este însărcinată şi că va naşte o fetiţă.

Kate Hudson este însărcinată pentru a treia oară şi va naşte primul copil cu actualul ei partener, muzicianul Danny Fujikawa. Actriţa a dezvăluit că întreaga familie este "nebună de fericire". Primul trimestru al sarcinii nu a fost unul uşor, a precizat Hudson.

Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram, într-un clip în care ea, partenerul său, şi cei doi copii mai mari sparg baloane, anunţând sexul copilului şi bucurându-se în faţa prietenilor, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Dacă vă întrebaţi de ce am fost absentă de pe paginile mele sociale este din cauză că nu mi-a fost niciodată mai rău", a scris ea pe Twitter.



"Am încercat să ţinem secretă sarcina pentru mai mult timp, dar abdomenul este proeminent  şi, sincer, să încerc să-l ascund este obositor"
, a scris actriţa.

Kate Hudson are doi băieţi din alte două relaţii. Ryder Russell Robinson, fiul ei şi al solistului trupei Black Crowes, Chris Robinson, s-a născut în 2004. Bingham Hawn Bellamy, al cărui tată este solistul trupei Muse, Matt Bellamy, s-a născut în 2011.

Actriţa a apărut pentru prima dată în public împreună cu Fujikawa în luna mai, anul trecut, la premiera mamei sale, actriţa Goldie Hawn, cu filmul "Snatched".

Kate Hudson a devenită cunoscută în 2001 după ce a câştigat premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous".

Ea a mai jucat în filme precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days" (2003), "Mămică de ocazie/ Raising Helen" (2004), "Cheia schelet/ The Skeleton Key" (2005), "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus/ You, Me and Dupree" (2006), "Aurul nebunilor/ Fool's Gold" (2008), "Războiul mireselor/ Bride Wars" (2009) şi "The Reluctant Fundamentalist" (2012).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod