Kylie Minogue s-a împăcat cu singurătatea: „N-am crezut niciodată că mă voi mărita“

Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani şi-a luat gândul de la căsătorie. Ea a suferit o cădere nervoasă după ultima despărţire şi simte că e prea târziu să se mai mărite.

Kylie Minogue s-a împăcat cu ideea că va rămâne singură. Despărţirea de logodnicul ei, Joshua Sasse, cu care se pregătea de nuntă, a lăsat urme adânci şi i-a fost foarte greu să treacă peste acest episod. Iar acum, cu doar o lună înainte de a trece pragul celor 50 de ani, ea simte că nu mai are rost să-şi facă speranţe.

Kylie şi fostul ei iubit s-au logodit în februarie 2016, dar s-au despărţit după un an. A fost o lovitură teribilă pentru ea, când se afla la un pas de altar.

Într-un interviu pentru Red Magazine, vedeta a mărturisit că a făcut faţă cu greu acestei lovituri: "A trebuit să mă reconstruiesc singură, fizic şi mental", a spus ea.

Vedeta recunoaşte că a trebuit să se adapteze la această situaţie dificilă: "Nu poţi să negociezi căderea relaţiei tale", este ea de părere. "Am înţeles că am trecut de o etapă şi am învăţat multe despre mine. Uneori se întâmplă lucruri care te scot din zona ta de confort, drame ca asta, care te zdruncină.
Acum sunt iar pe cont propriu şi îmi pun tot mai mult întrebări de genul: <<Ce vrei cu adevărat, cum ai ajuns aici, cum te simţi, ce vei face mai departe?>>. Am avut destulă dramă în viaţa mea"
, a mai spus ea.

După toate experienţele sentimentale pe care le-a trăit, Kylie se concentrează acum mai mult asupra sa şi nu crede că se va căsători vreodată. Pur şi simplu, ea simte că timpul său a trecut. "Niciodată nu am crezut că mă voi mărita. Doar să mă gândesc că aş putea să mă căsătoresc a fost un experiment pentru mine, pentru că nici când eram tânără nu mă vedeam măritată.
Nu era ceva de care aveam nevoie, ceva ce-mi doream"
, se consolează ea.

"Părinţii mei nu m-au crescut cu ideea căsătoriei, nu am văzut-o niciodată ca pe un obiectiv. M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greşit şi aş putea să încerc. Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine", a mai spus cântăreaţa.

Vedeta a realizat şi o şedinţă foto pentru revista citată.
Într-una dintre imagini ea râde, iar în alta stă întinsă pe spate, îmbrăcată într-o rochie neagră cu tivuri din dantelă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod