Marilyn Monroe, readusă la viaţă: Vedeta va juca din nou într-un film

La 50 de ani de la dispariţia sa prematură, starleta americană îşi va face din nou apariţia într-un film.

La peste 50 de ani de la moartea sa, Marilyn Monroe rămâne una dintre cele mai frumoase femei din istorie şi o personalitate controversată şi totodată fascinantă. Tot timpul apar informaţii despre ea şi fotografii nemaivăzute, oamenii citesc cu nesaţ despre sex-simbolul anilor '50 şi sunt atraşi de amănuntele inedite din biografia sa.

În 2018, într-o eră în care tehnologia poate face minuni, a devenit posibil să o vedem pe Marilyn Monroe jucând într-un film din zilele noastre. Vedeta îşi va face apariţia ca acum 50 de ani şi vom putea să o admirăm acum aşa cum era ea atunci.

O dublură digitală a starletei de la Hollywood o va readuce pe marele ecran la peste jumptate de secol de la moartea sa.

Suzie Kennedy, un model care seamănă perfect cu starleta americană, a devenit "avatarul" starletei. Corpul şi chipul sosiei în vârstă de 41 de ani au fost scanate la studiourile Pinewood din Buckinghamshire, unde au fost filmate producţii precum "James Bond" şi "Star Wars", pentru a se crea o dublură a lui Marilyn, anunţă The Sun.  

Potrivit ziarului citat, filmul biografic este realizat de regizorul şi scriitorul Chris Ongaro care s-a raliat cu Kim Fuller, scenaristul filmului "Spice World", despre trupa Spice Girls.

Pentru a se crea o copie digitală a vedetei, nu mai puţin de 181 de camere au făcut peste 3.000 de imagini ale chipului şi corpului lui Suzie în timp ce aceasta stătea pe o platformă, iar alte 60 i-au înregistrat expresiile ei faciale şi gesturile, relatează tabloidul citat.

Suzie are experienţă în dublarea inegslabilei starlete.
Ea a interpretat-o în "Bladerunner 2049". Îmbrăcată într-un costum de baie înţesat cu senzori care i-au înregistrat fiecare mişcare, aceasta a lăudat curajul de a folosi tehnologia pentru a face un film de acest gen şi a spus că este genial să o vedem din nou pe Marilyn pe ecran.

Kim Fuller (66 de ani) a declarat că versunea digitală din secolul XXI oferă şansa de a o reinterpreta pe Marilyn într-un context modern care va demonstra că ea încă este un reper. "A fost un star uriaş şi a fost exploatată.
Dacă ar fi trăit acum, ar fi fost şi mai mult <<Me Too>>", a spus el.

Proiectul se află încă într-o fază incipientă, dar planurile includ şi "trezirea" altor vedete care au murit, scrie Daily Mail.

O tehnologie asemănătoare a fost folosită pentru crearea hologramei lui Michael Jackson, care a interpretat în faţa publicului piesa "Slave To The Rhythm".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod