Şi bărbaţii plâng: Dwayne Johnson a suferit de depresie

Actorul american Dwayne „The Rock“ Johnson a dezvăluit că a suferit de depresie, după ce a văzut cum mama lui a încercat să se sinucidă, când el avea vârsta de 15 ani.
Într-un interviu pentru publicaţia The Express, Johnson a spus că a început să sufere de depresie după ce a fost martor la încercarea mamei lui de a se sinucide. "Am ajuns la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam constant", a spus actorul.

Dwayne Johnson a povestit că avea 15 ani când şi-a văzut mama, Ata, intrând pe autostradă, în Nashville, la scurt timp după ce au fost evacuaţi din apartamentul lor. El a reuşit să-şi scoată mama de pe autostradă, dar după acest moment a suferit timp de mai mulţi ani de depresie, relatează Fox News.
Accidentările pe care le-a suferit şi care l-au împiedicat să aibă o carieră în fotbalul profesionist şi despărţirea de iubita sa de la acea vreme i-au alimentat, de asemenea, depresia.

"Ne-am vindecat amândoi, dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenţie altor oameni care suferă", a mai spus actorul.

"Depresia nu discriminează niciodată. Mi-a luat mult timp să înţeleg acest lucru. Cheia este să nu-ţi fie teamă să vorbeşti despre asta.
Mai ales noi, bărbaţii, avem tendinţa de a păstra această poblemă pentru noi. Nu sunteţi singuri"
, a scris actorul, luni, pe platforma de socializare Twitter, unde are 12,7 milioane de admiratori.

Născut pe 2 mai 1972, Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", este un fost wrestler profesionist care a devenit un actor de succes. Primul rol principal al lui Johnson într-un film a fost acela din pelicula "The Scorpion King", în 2002. De atunci, el s-a remarcat într-o serie de filme foarte apreciate de public, precum "The Mummy Returns" (2001), "The Game Plan" (2007), "Get Smart" (2008), "Journey 2: The Misterios Island" (2012), "G.I.
Joe: Retaliation" (2012). În ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate în cadrul francizei "Furios şi iute". În acest an a mai apărut în producţii precum "Jumanji: Aventurã în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle" şi "Salvamarii/ Baywatch".

Potrivit revistei Forbes, Dwayne Johnson s-a clasat anul trecut pe locul secund în topul celor mai bine plătiţi actori din lume, cu încasări de 65 de milioane de dolari, în urma lui Mark Wahlberg, care a câştigat 68 de milioane de dolari în 2017.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod