„Festivalul“ galben: Zeci de banane decorate în fel şi chip

Un artist foarte creativ şi-a descoperit un nou talent în urmă cu 7 ani, când a început să transforme bananele în opere de artă. Vei privi altfel aceste fructe după ce admiri creaţiile lui!
Stephan Brusche e un artist din Rotterdam, Olanda. Înzestrat cu o imaginaţie nelimitată şi cu un talent sclipitor, el a început să decoreze bananele în urmă cu 7 ani şi de atunci şi-a perfecţionat tehnica, iar creaţiile sale au devenit din ce în ce mai complexe şi mai spectaculoase. Prin desenele şi modificările pe care le face, bananele se transformă în opere de artă, ca o demonstraţie a faptului că imaginaţia nu are limite.

"Totul a început acum câţiva ani, când am intrat pe Instagram.
Eram la muncă şi vroiam doar să postez ceva. Am văzut banana de pe birou şi m-am gândit că ar fi o postare drăguţă dacă aş desena pe ea, cu markerul, un chip care zâmbeşte"
, a povestit Brusche pentru Bored Panda.

Încântat de reacţiile stârnite, el a continuat să facă tot felul de desene şi de "minisculpturi" folosind în mod creativ coaja şui miezul bananelor. "De atunci am încercat să vin cu noi idei pentru desene şi să folosesc forma bananei pentru tot felul de soluţii ingenioase.
Aşa am început să sculptez în coaja şi în miezul banenei"
, a mai spus artistul olandez.

Creaţiile pe care Brusche le postează pe Instagram sunt o infuzie de culoare şi de imaginaţie care îţi vor însenina ziua.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod