Spune „Nu“! Mesajul pe care l-a scris tatăl unei tinere când a fost cerută în căsătorie

O tânără a postat pe Twitter câteva imagini care au devenit virale, surprinse când ea i-a spus „Da“ iubitului său care a cerut-o de soţie.
Allison Barron, din Winnemucca, statul american Nevada, se cunoştea de doi ani cu iubitul ei, Levi Bliss, când acesta a cerut-o în căsătorie. Scena pe care ei au pregătit-o pentru fotografiile de logodnă a fost însă "trollată" de tatăl ei, care s-a prezentat la locul faptei cu un carton pe care scria cu litere de-o şchioapă un mesaj ferm: "SPUNE NU!".

Levi a postat imaginile hilare pe Twitter în urmă cu o săptămână, iar acestea au devenit repede virale, adunând peste 224.000 de vizualizări în mai puţin de o săptămână, scrie Daily Mail.


Tânăra a ţinut, totuşi, să precizeze că tatăl său a făcut o glumă şi că se împacă foarte bine cu logodnicul ei. Nu doar că se au bine, dar cei doi merg împreună la pescuit, aşa că mesajul a fost doar "o înţepătură" amicală.

"Asta e personalitatea tatălui meu. Avem o familie foarte unită şi ne permitem nişte glumiţe ca asta", a explicat ea pentru Buzzfeed.

Tânăra a mai povestit că i-au dat lacrimile când prietenul ei a cerut-o de soţie, dar apoi a pufnit-o râsul când l-a văzut pe tatăl său, cocoţat în vârful dealului, cu pancarta deasupra capului.

După ce a postat imaginile pe Twitter, Barron a fost surprinsă că acestea au devenit virale.
"Tot timpul vezi lucruri de genul ăsta pe Twitter, iar acum e rândul meu. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, aşa că vreau să o retrăiesc din plin!", a mai spus tânăra.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod