S-a „cuminţit“ DiCaprio? Noua lui iubită ar putea fi ultima

Cel mai „vânat“ burlac de la Hollywood are o relaţie serioasă cu fiica vitregă a lui Al Pacino. Ar putea Camila Morrone să-l „îmblânzească“ pe DiCaprio?

Stilul de aventurier amoros al lui DiCaprio pare să se fi domolit. Cunoscut pentru nestatornicia lui sentimentală, actorul american în vârstă de 43 de ani este considerat cel mai "vânat" burlac de la Hollywood după ce George Clooney s-a căsătorit. Dar acest statut se apropie de sfârşit: starul pare să aibă acum o relaţie serioasă.

De obicei foarte discret în privinţa vieţii private, Leonardo DiCaprio şi-a făcut apariţia în public cu noua lui iubită, Camila Morrone.

Conform ziarului Daily Mail, care a publicat în exclusivitate imagini cu cei doi, această apariţie denotă că relaţia lor nu este doar o aventură.

Cei doi au fost fotografiaţi după ce au luat masa într-un restaurant din West Hollywood. Îmbrăcat în jeanşi şi cu un hanorac, starul şi-a mascat chipul cu ochelarii de soare, o şapcă de baseball şi cu gluga trasă pe cap, în timp ce partenera lui avea o ţinută de primăvară, cu jeanşi tăiaţi, o bluză albă şi purta pe cap o pălărie crem cu boruri drepte.


Cotidianul britanic scrie că la intrarea în local Camila l-a sărutat pe umăr pe DiCaprio. Cei doi au părăsit localul împreună, iar tânăra îl ţinea pe DiCaprio de braţ, în timp ce acesta merge degajat cu o pungă de hârtie în cealaltă mână.

Camila şi Leonardo DiCaprio sunt împreună de la sfârşitul anului trecut.  Dacă de obicei Leo se ferea să apară în public cu iubitele sale, de data asta se pare că are o relaţie serioasă.
Potrivit Us Weekly, la început, cei doi au fost doar prieteni de familie, apoi s-au îndrăgostit.
Mama tinerei, actriţa argentiniană Lucila Solá, este partenera lui Al Pacino (77 de ani) din 2007, iar actorul e amic cu DiCaprio.

Renumit pentru atracţia sa pentru femei celebre, Leonardo DiCaprio a avut relaţii cu numeroase vedete, printre care Nina Agdal, Kelly Rohrbach, Erin Heatherton, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen şi Bar Refaeli.

În 2015, actorul a dat în judecată publicaţia franceză bilunară Oops, care a prezentat o fotografie a starului american alături de Rihanna, însoţită de următorul text: "Însărcinată cu Leonardo: el nu vrea copilul".
Starula cerut despăgubiri de 18.000 de euro.
Contactat de jurnaliştii de la site-ul Gossip Cop, editorul-şef al publicaţiei franceze, Frédéric Truskolaski, a recunoscut că zvonul era fals: "Credeam că ar fi putut fi însărcinată. Nu eram siguri, bineînţeles!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod