A fost odată un bărbat sexy: Cât de mult s-a schimbat Russell Crowe!

Actorul australian în vârstă de 53 de ani e aproape de nerecunoscut. Starul s-a îngrăşat şi arată de parcă ar avea mai mulţi ani decât scrie în actul de identitate.

Chiar dacă are un program încărcat, Russell Crowe îşi face timp şi pentru fiul lui. Luni, starul din "Gladiator" a ieşit să joace baschet cu băiatul său de 11 ani, Tennyson, pe un teren din North Bondi, o suburbie din Sydney.
Cu o barbă deasă şi cu ochelarii de soare pe cap, actorul era îmbrăcat cu un şort negru, lung până la genunchi, şi cu un maiou de aceeaşi culoare care nu-i ascundea câtuşi de puţin burta proeminentă, iar în picioare avea o pereche de pantofi Adidas.

Crowe a fost însoţit şi de asistenta lui, care avea, de asemenea o ţinută sport.

Tennyson este fiul lui Crowe din căsătoria cu fosta lui soţie, Danielle Spencer. Actorul s-a relaxat în compania acestuia şi a făcut câteva aruncări la coş, apoi toţi trei s-au aşezat la o masă din lemn pentru picnic, odihnindu-se puţin, relatează Daily Mail.

În octombrie, Russell Crowe a negat că ar avea o relaţie cu asistenta lui, după ce au fost văzuţi împreună în Los Cabos, Mexic, precizând că s-au aflat acolo în scopuri profesionale.


Despre actorul australian s-a mai scris că ar fi avut o relaţie cu buna lui prietenă, Terri Irwin, văduva regretatului realizator TV Steve Irwin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod