Motanul antrenat: Simon, campionul care adoră călătoriile şi aventura - VIDEO

Simon, un superb motan negru, şi stăpânul său călătoresc împreună şi se bucură de sporturi de aventură. Cei doi fac o echipă grozavă.

În cazul lor, povestea se rezumă la asta: ce face omul face şi pisica. JJ Yosh este un tip din Boulder, Colorado, loc binecunoscut amatorilor de sporturi de anduranţă drept "poligonul" de teste pentru rezistenţa fizică. Îi plac toate disciplinele care implică multă adrenalină, precum căţărarea, schiatul, raftingul, alergarea, înotul. Dar ceea ce-i place cel mai mult este să facă toate astea cu distinsul său camarad. Simon este nelipsit din călătoriile sale. Oriunde merge JJ merge şi Simon şi orice face el devine o provocare şi pentru motanul său negru.



Tânărul a adoptat felina în urmă cu doi ani şi pentru că nu putea renunţa la sportul extrem, dar nu putea nici să se despartă de Simon, a decis să-l ia cu el în călătoriile sale, scrie Bored Panda. Echipat cu ţinute sport, croite special pentru el, motanul stă pe umerii săi sau în rucsacul din spate şi îl însoţeşte pe pârtie sau în barcă. Alteori, stă ca tot... omul şi admiră un superb apus.

Nu-i de mirare că Simon este absolut adorabil în fotografiile pe care JJ le postează pe Instagram şi pe Facebook!

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod