Magie în cofetărie: Cum arată tortul cu „blăniţă“ pe care ţi-e milă să-l mănânci

O felie delicioasă de tort este întotdeauna greu de refuzat. Dar când tortul arată ca o operă de artă, nu te mai înduri să-l mănânci.
Alana Jones-Mann este o tânără din Los Angeles, de profesie designer, care a început în 2013 să facă experimente în decorarea prăjiturilor şi a torturilor. De atunci, din mâinile şi imaginaţia ei au ieşit o sumedenie de minunăţii colorate, adevărate opere de artă pe care ţi-e imposibil să le mănânci fără să-ţi pară rău. E un amestec ciudat de satisfacţie şi vinovăţie, de plăcere şi de regret că ceea ce tocmai guşti este sfârşitul unui proces minuţios de creaţie.

Ceea ce face Alana nu poate fi numit produs.
Termenul pare însă prea ingrat pentru asemenea capodopere. Ea a numit aceste delicatese torturi cu "blăniţă" şi este uşor de înţeles de ce.

Pe Instagram şi pe site-ul tinerei este un festival continuu de forme şi culori. Iată câteva dintre creaţiile ei spectaculoase, prezentate de Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod