Heidi Klum a schimbat iubitul: Vedeta are o relaţie cu un rocker - FOTO

După relaţia cu Vito Schnabel, supermodelul în vârstă de 44 de ani şi-a găsit alt iubit. Acesta este Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, în vârstă de 28 de ani.
Heidi Klum şi rockerul Tom Kaulitz nu se mai ascund: cei doi s-au sărutat pasional în public, duminică, în timpul unei pauze de la filmările pentru emisiunea "America's Got Talent". Modelul german şi noul ei iubit au fost văzuţi şi pe 14 martie, în timp ce părăseau restaurantul Delilah din West Hollywood, când au plecat cu aceeaşi maşină, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Heidi Klum s-a despărţit anul trecut de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi roşii şi cu un sacou lung de aceeaşi culoare, vedeta purta sandale roşii cu toc înalt.
În pauza de filmări pentru show-ul de televiziune, Heidi şi Tom s-au sărutat, iar la un moment dat, ea s-a aşezat în genunchi şi s-a sprijinit cu o mână de glezna iubitului. Îmbrăcat casual, cu un tricou kaki lung, cu mânecile întoarse, pantaloni negri largi şi cu o şapcă neagră pe cap, Tom avea părul strâns la spate într-o codiţă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Heidi Klum a mărturisit în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres că este foarte singură şi e gata să înceapă o nouă relaţie.


Heidi Klum are patru copii - Helene (13 ani), Henry (12 ani), Johan (11 ani) şi Lou (8 ani) - cu fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în vârstă de 55 de ani, cu care a fost căsătorită din 2005 până în 2014.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod