Mâţe la borcan: 30 de imagini care arată că pisicile pot avea orice formă

Una dintre plăcerile la care orice pisică ţine este să se înghesuie în orice lucru îngust. Felinele pot lua orice formă doresc când se înghesuie într-un spaţiu mai mic decât ele.
Doar şerpii au abilitatea de a se vârî în orice loc, oricât de îngust ar fi, dar nu sunt deloc amuzanţi şi nu-ţi vine să-i iei în braţe când dai peste ei. Pisicile, în schimb, au înscris în codul lor genetic instinctul de a se cuibări acolo unde nu le e locul. Şi plăcerea lor e cu atât mai mare cu cât locul este mai strâmt.

Agilitatea şi flexibilitatea lor le este de mare ajutor, iar mâţele pot lua orice formă când îşi doresc să ia în stăpânire un spaţiu oricât de mic. Nimic nu-i imposibil pentru ele, aşa cum vei descoperi în aceste imagini publicate de Bored Panda: pisicile îşi fac loc în oale, în borcane, în boluri şi în vaze de flori, ba chiar pot deveni "lichide". Iată de ce sunt în stare!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod