Invazie roz în Japonia: Au înflorit cireşii!

Primăvara în Japonia este un anotimp miraculos. Întreaga ţară se colorează în roz atunci când înfloresc celebrii sakura.
Japonia este o ţară incredibil de frumoasă, dar dacă vrei s-o vizitezi, e păcat să n-o faci primăvara. Este anotimpul în care poţi admira un spectacol splendid, un veritabil festival al naturii, de care japonezii se bucură în fiecare an.

Florile de cireş, numite sakura în japoneză, apar de obicei la sfârşitul lunii martie sau la început de aprilie, dar există un soi care înfloreşte mai devreme, creând peisaje care îţi taie respiraţia cu frumuseţea lor.

Cireşii sunt un element important al culturii nipone.
Natura efemeră a florilor roz este privită ca un simbol al trecerii rapide a vieţii, invitând la acceptarea karmei şi a destinului, dar şi la împăcarea cu moartea implacabilă. De aceea, cireşii apar atât de des în arta niponă şi au devenit un simbol al Japoniei.

În fiecare an, Hidenobu Suzuki surprinde în fotografiile sale natura superbă din ţara sa pe care o prezintă lumii pe pagina sa de Facebook. Tânărul care a publicat pe Bored Panda mai multe imagini superbe cu cireşii înfloriţi spune că primăvara este cel mai frumos anotimp în care merită să vizitezi Japonia pentru a-i admira natura incredibilă.
În această primăvară, el a surprins din nou invazia roz din ţara sa.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod