„Viaţă“ de manechin: 33 de lucruri ciudate pe care poţi să le vezi în magazine

Manechinele sunt „angajaţii“ perfecţi: stau zi şi noapte în aceeaşi poziţie şi în acelaşi loc, respectându-şi singura sarcină: aceea de a ne prezenta ţinutele pe care ni le dorim.
"Viaţa" de manechin nu-i uşoară: în fiecare zi, "statuile" din plastic stau în acelaşi loc, în aceeaşi poziţie, iar angajaţii le dezmembrează din când în când şi le lasă dezgolite sau în poziţii ciudate.

Orice magazin de haine care se respectă foloseşte manechine pentru a atrage clienţii. Chiar dacă nu vorbesc, umanoizii din vitrine şi de la lângă rafturi trebuie să transmită mesajele vizuale cât mai puternice pentru a atrage atenţia clienţilor şi pentru a-i determina să-şi dorească articolele pe care le prezintă. Este simplu: aceleaşi haine împăturite pe rafturi sau puse pe umeraşe sunt mai puţin atractive decât cele purtate de manechine.

Există, însă, şi manechine cu personalitate, care par să fi prins viaţă. Aceste "creaturi" îi surprind pe clienţi cu diverse posturi, unele amuzante, altele ciudate, şi transformă vizita în magazin într-o experienţă nouă. Bored Panda prezintă câteva imagini în care fiecare manechin pare că a luat-o pe cont propriu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod