Cum îți vorbesc îngerii

Îngerii vorbesc cu oamenii continuu în moduri pe care le știu aceștia cel mai bine. În cele mai multe cazuri, oamenii sunt prea ocupați pentru a recunoaște semnele prin care îngerii vorbesc cu ei. Cum ar putea aceștia să le atragă atenția oamenilor, dacă aceștia din urmă nu se opresc și ascultă? Iată la ce modalități ingenioase apelează îngerii când vor să îți vorbească!

Moduri prin care îți vorbesc îngerii


Intuiție

Știi anumite lucruri. Îți știi adevăratele dorințe ale inimii. Știi când cineva te minte. Pur și simplu știi aceste lucruri. Trebuie să înveți să ai încredere în faptul că știi, pentru că aceasta este o modalitate prin care îngerii îți vorbesc. Adesea, oamenii se gândesc că este doar imaginația lor, raționaliează prea mult sau le permit altor persoane să îi influențeze. Cum poți fi sigur? Simți tensiune? Îți este frică? Te simți emoționat și plin de speranță? Toate acestea sunt semne pe care îngerii le folosesc pentru a ne ghida viața zi de zi.

Sunete

Îngerii îți vorbesc și prin sunete, care pot fi chiar din conversațiile altor persoane, din cântece de la radio sau pur și simplu sunete din jurul tău.
De exemplu, s-ar putea să te gândești la ce ar trebui să faci mai departe în viața ta sau să ceri îndrumare pentru o direcție, când auzi o conversație lângă tine ce reușește să-ți răspundă la întrebări. Îngerii pot folosi și muzica pentru a te ghida. Vei auzi o piesă și îți dai seama că este pentru a te ajuta să găsești un răspuns la ceea ce te macină.

Sentimente și emoții

Aceasta este o modalitate folosită adesea de către îngeri. Însă este și modalitatea pe care o omitem cel mai adesea.
Te gândești că doar ești nervos sau că totul se petrece în mintea ta. Atunci când ești pe calea greșită, îngerii îți vor vorbi prin sentimentele tale. Ascultă-ți emoțiile! Acestea sunt trimise de către îngeri și sunt un fel de semnale de alarmă în situațiile care nu sunt potrivite pentru tine. Dacă te simți anxios, îți este frică, ești nervos sau tensionat, oprește-te și întreabă-te de ce simți aceste lucruri. Viața ar trebui să fie fericită, interesantă și pașnică.
Întreabă-te unde ai început să te îndepărtezi de calea ta!

Fiecare persoană pe care o întâlnești, fiecare lucru care cade, fiecare ușă care se deschide sau se închide te ghidează către următorul pas din drumul tău. Iar îngerii sunt alături de tine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod