Semne că o persoană dragă decedată încearcă să te contacteze

Unele persoane consideră că moartea reprezintă doar o ușă către altceva. Indiferent de cât de dureros pare, s-ar putea să ajungi să întâlnești o altă lume. O lume care este mereu în legătură cu a noastră. Însă ți s-a părut vreodată că o persoană dragă decedată încearcă să te contacteze? Există câteva semne care te ajută să îți dai seama de acest lucru.

Cum îți dai seama că o persoană dragă decedată încearcă să te contacteze?


1. Îți apare în vis


Una dintre cele mai obișnuite căi prin care îți dai seama că o persoană dragă decedată încearcă să te contacteze este prin vise. Când visăm, se spune că simțurile noastre magice sunt mai puternice. Prin urmare, putem simți cu ușurință și putem interacționa. Mai mult decât atât, în vis putem avea parte de o proiecție astrală și ne putem întâlni cu adevărat cu această persoană iubită pe care am pierdut-o din viața noastră.
Când ne întoarcem din astral, totul se simte ca un vis și experiența este neclară.

2. Becurile și lumânările au întreruperi


Unul dintre cele mai frecvente moduri de contact ale unei persoane trecute pe lumea cealaltă este reprezentat de întreruperea surselor de lumină. În momentul în care spiritul unei persoane decedate este aproape, câmpul său energetic se intersectează cu matricea energetică din jurul nostru. Lumina este una dintre cele mai pure forme și este ușor afectată de spirite.

3. Restartarea dispozitivelor electronice


Pe o scară mai mare, dar din același motiv, un spirit cu un câmp energetic puternic poate interacționa ușor cu dispozitivele noastre electronice, influențându-le comportamentul. Este uimitor modul în care acesta poate influența dispozitivele electronice.
O persoană care locuiește cu un spirit în casă are de obicei probleme cu dispozitivele sale electronice.

4. Ceasurile se opresc


Ceasurile, fie ele normale sau electronice, se opresc. Uneori devine mai ciudată situația. Sunt multe persoane care au spus că ceasurile s-au oprit la ora la care a murit persoana dragă. Există și ceasuri care s-au oprit în alte momente care au sens pentru situația persoanei decedate. De exemplu, un ceas care s-a oprit la ora care semnifică ziua de naștere a persoanei decedate.
Ceasurile se pot opri la ore aleatorii sau repetate, încercând să îți transmită un mesaj.

5. Auzi mereu același cântec


Există o melodie care îți amintește de persoana dragă decedată? Ai observat că tot auzi această melodie la radio în ultima vreme? Această modalitate de a te contacta este una dintre cele mai ușoare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod