Kanye West a trecut la regim: Doar 3 smoothie-uri pe zi și multă muncă la sală!

Dieta bazată pe sucuri, cu care Kim Kardashian a slăbit după ce a născut, îl inspiră pe soțul starletei. Cântărețul a tăiat caloriile din alimentație și s-a apucat de exerciții.

Convins de rezultatul obținut de soția sa, rapperul s-a decis să încerce și el să mai slăbească. Cu ajutorul unui prieten, antrenorul personal Hayley Pasternak, artistul a început un program bine pus la punct, menit să-l scape de câteva kilograme în plus.

Dimineața are un smoothie alb, la prânz are unul roșu, iar la cină unul verde. Fiecare masă conține proteine, fibre și grăsimi sănătoaseHayley Pasternak
Antrenorul i-a conceput un regim simplu, fără calorii, bazat pe băuturi bogate în vitamine: trei smoothie-uri pe zi și doar două sandwich-uri subțiri.
Și după ce că i-a tăiat porțiile de mâncare, l-a pus să tragă din greu la sală, de cinci ori pe săptămână.

În plus, Kanye trebuie să-și monitorizeze în fiecare zi numărul de pași pe care îi face, cu ajutorul unui pedometru. Cu cât merge mai puțin, cu atât are de tras mai mult la sală, așa că artistul e motivat să de dezbare de stilul de viață sedentar.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod