Jennifer Aniston (46 de ani) nu se teme de carbohidraţi. Cum arată micul ei dejun

Actriţa a postat pe Instagram şi o parte din producţia de ouă a găinilor sale

 

Actriţa a povestit că în acea perioadă a fost diagnosticată cu dislexie, o tulburare nervoasă constând în dificultatea de a citi şi a înţelege ceea ce se citeşte, care nu afectează însă capacităţile intelectuale ale unei persoane. "Am aflat că sufăr de această tulburare când m-am dus la un consult medical pentru ochelari de vedere. M-au pus să port o pereche de ochelari în stilul celor ai lui Buddy Holly (cântăreţ american de rock and roll din anii 1940-1950, n.r.), cu o lentilă albastră şi una roşie şi trebuia să citesc un paragraf.

Mi-au dat un test apoi, zece întrebări despre ceea ce tocmai citisem şi cred că am nimerit doar trei răspunsuri corecte. Apoi mi-au pus un computer în faţă care arăta unde erau îndreptaţi ochii mei în timp ce citeam. Privirea mea sărea peste patru cuvinte şi se întorcea apoi la ultimele două şi aveam şi o formă uşoară de strabism, adică mă uitam un pic cruciş. Chestia asta au corectat-o mereu în fotografii", a povestit vedeta. "Înainte de a fi diagnosticată cu dislexie, credeam mereu că nu sunt deşteaptă, nu puteam să reţin nimic", a mai spus actriţa devenită celebră pentru rolul Rachel din serialul de comedie "Prietenii tăi/ Friends", difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994.

Pentru acest rol, actriţa americană a primit premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999),"Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).

În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thrillerul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, notează Mediafax.
Recent, actriţa americană s-a făcut remarcată în comediile "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011) şi "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers" (2013).

În luna februarie a anului trecut, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod