Şi bărbaţii au suflet. Relaţia ta cu el este doar a voastră. Nu şi a prietenelor tale!

Am întâlnit, de-a lungul timpului, multe femei care le povesteau viaţa lor intimă celor mai apropiate prietene, colege sau rude. Unele mi-au fost iubite, unele doar foarte bune amice, iar altele erau ori prietene ale iubitelor, ori simple colege.
Femeile adoră să bârfească. Sincer să fiu, nu cred că o fac la fel de mult ca bărbaţii care, în ultimii ani, vor să afle tot ce mişcă în jurul lor, însă acesta este un subiect pe care, probabil, îl vom dezvolta altă dată.

Ceea ce nu înţeleg femeile, spre deosebire de bărbaţi, este că viaţa amoroasă nu trebuie povestită. Ştiu, şi aici o să spuneţi că, de fapt, bărbaţii sunt nişte porci şi se laudă mereu cu performanţele lor sexuale. Însă, nu uitaţi un lucru: niciun bărbat nu le va povesti prietenilor cât de mult sex a făcut noaptea trecută cu femeia pe care o iubeşte cu adevărat sau cât de bine se pricepe aceasta la oral.
Bărbaţii "vor da din casă" doar dacă sentimentele lor pentru cea de alături nu sunt foarte puternice sau dacă vor să se răzbune pe aceasta.

În schimb, femeile vorbesc foarte mult despre performanţele bărbaţilor de lângă ele şi despre viaţa lor sexuală atunci când totul merge perfect. Când lucrurile nu merg bine, bărbatul care încă îi este alături sau care a dispărut din viaţa ei este, de cele mai multe ori, doar un bădăran care o avea mică şi pe care nici măcar nu îl ţinea mult.

La începutul articolului spuneam că am întâlnit destule fete care fac parte din această categorie.
Una dintre ele i-a povestit unei colege de muncă despre relaţia pe care abia o începuse cu un bărbat şi i-a detaliat cam tot ce au făcut ei doi în prima "noapte furtunoasă". Ceea ce nu ştia această femeie era că cea căreia i-a povestit avea câţiva prieteni comuni cu domnul despre care era povestea. Iar el a aflat tot ce se vorbea despre noua lui relaţie. Ce credeţi că s-a întâmplat? Şi-a anunţat noua cucerire că totul s-a terminat, pentru că el nu este obişnuit ca toată lumea să afle lucruri picante despre nopţile lui nedormite şi agitate.

O altă domniţă le-a povestit rudelor, pe vremea când era pe punctul de a începe o nouă relaţie, toată viaţa viitorului ei iubit.
Cu bune şi mai ales cu rele. Cred că vă daţi şi singure seama că familia fetei nu l-a plăcut niciodată pe băiat şi au încercat, pe cât posibil, să o facă pe aceasta să nu se îndrăgostească de el. Mai mult decât atât, ea i-a spus lui că familia ei ştie totul despre el, iar din acel moment a intervenit ruptura dintre băiat şi rudele fetei.

Nu vreau să fiu un arbitru sau să trag anumite concluzii, însă, înainte de a le povesti celor din jur detalii despre viaţa ta de cuplu, gândeşte-te că iubitul tău poate afla ce ai spus şi este posibil să nu-i convină acest lucru.
Sau întreabă-te cum ai reacţiona tu dacă ai şti că el le povesteşte prietenilor cum arăţi dezbrăcată şi cât de pricepută eşti în pat (nu la somn, ci la sex).
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod