Jennifer Aniston (46 de ani) nu se teme de carbohidraţi. Cum arată micul ei dejun

Salata pe care Jennifer Aniston o adoră


Vorbind despre stilul ei de viaţă sănătos, actriţa a spus în trecut că secretul constă în a găsi timp pentru cinci mese pe zi şi cinci reprize de câte cinci minute de exerciţii, plus o alergare. Antrenoarea ei confirmă: "Toate trebuie să încapă în stilul ei de viaţă aglomerat", a declarat Kathy Kaehler, care a lucrat ca instructor de fitness pentru mai multe celebrităţi înainte de a fi recrutată ca antrenoare pentru actriţa Jane Fonda şi prietenele sale.



"Nu cred în numărarea caloriilor. Jen mănâncă de cel puţin trei ori pe zi sau, şi mai bine, ia cinci gustări mici dar hrănitoare", a adăugat aceasta. "Sfătuiesc pe oricine vrea să încerce să iasă şi să-şi cumpere duminica mâncarea pentru toată săptămâna, astfel nu veţi mai fi tentaţi să luaţi alte gustări sau mâncare semipreparată", a mai spus aceasta.

"Jen nu va sta niciodată la masă ca să termine o pungă de prăjituri, dar va lua una dacă i se pare că arată bine şi îi este poftă, savurând fiecare bucăţică.
Jen face totul cu moderaţie. Mai degrabă bea un pahar de vin roşu cu un prieten şi se bucură cu adevărat de el, decât să atace două sticle şi pe urmă să se se simtă îngrozitor câteva zile"
, a dezvăluit Kathy Kaehler.

În ianuarie, Jennifer Aniston a povestit despre faptul că a fost diagnosticată în urmă cu circa douăzeci de ani cu dislexie, o tulburare nervoasă constând în dificultatea de a citi şi a înţelege ceea ce se citeşte, încrederea sa în sine suferind în acea perioadă, fiindcă se considera proastă.

Potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax, într-un interviu acordat pentru cea mai recentă ediţie a revistei The Hollywood Reporter, Aniston a spus că, la începutul carierei sale, în urmă cu circa 20 de ani, nu avea deloc încredere în ea şi se considera proastă, pentru că nu reuşea să reţină nimic din ceea ce citea.


 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod