Jason Donovan, vecinul de nădejde: Starul a sărit în ajutorul unei femei care a leșinat pe stradă - FOTO

Jason Donovan a stat tot timpul lângă femeia care a avut nevoie de intervenția paramedicilor, iar trecătorii i-au mulțumit pentru gestul său


Născut în 1968, Jason Donovan este unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai anilor '80 din istoria britanică, cu vânzări de peste 13 milioane de albume. Numai în Marea Britanie a vândut peste 3 milioane de albume numai în Marea Britanie. Albumul său de debut, "Ten Good Reasons", a fost cel mai bine vândut material discografic în anul 1989, cu peste 1,5 milioane de unităţi. Jason Donovan s-a situat de patru ori pe primul loc în topurile britanice, prima dată cu "Especially for You", cântat împreună cu Kylie Minogue.

În 1985, i s-a propus să dea o probă pentru un episod din ciclul unei serii de pelicule tv denumite "Neighbours", în scurt timp acesta devenind cel mai popular serial tv, iar Jason Donovan, băiatul din spatele scenei pe care oricine dorea să-l întâlnească.

Povestea rolului său a implicat evoluţia alături de un alt personaj numit "Charlene Mitchell" interpretat de Kylie Minogue şi a dus la sporirea popularităţii peliculei atât în rândul publicului britanic, cât şi australian.

Pelicula i-a adus şi câştigarea a numeroase distincţii, în 1987 fiind recompensat cu premiul "Logie" - pentru cel mai bun talent, iar în 1988 cu premiul "Silver Logie" - pentru Cel mai Popular Actor. În 1990 a fost recompensat cu premiul "Logie" - pentru cel mai popular actor într-o mini serie tv, potrivit imdb.com. A părăsit serialul "Neighbours" în 1989.

Donovan şi-a dovedit talentul şi în alte proiecte tv, film şi teatru.
A jucat în "Blood Oath" cu Bryan Brown şi Russell Crowe, în mini-seria "Shadows of the Heart" (1990) şi "Heroes" (1989). Primul rol principal l-a avut în filmul Rough Diamonds (1995). A interpretat apoi în "The Last Bullet" (1995), alături de Angie Dickinson în "The Sun, The Moon, The Stars" (1996), seria TV - "MDA" (2002-2003), "Loot" (2004), seria TV - "Moving Wallpaper" (2008).

La sfârșitul anilor '80, Jason Donovan a avut o relaţie de dragoste cu Kylie Minogue, înfiripată când cei doi jucau împreună în "Neighbours".
Povestea de dragoste dintre Jason şi Kylie Minogue s-a regăsit în piesa "Especially for You", piesă care a primit multe recenzii pozitive de la critici. Cântecul a avut succes comercial, ajungând numărul unu în Marea Britanie, Irlanda, Grecia şi Belgia, atingând un maximum în Top 5 în ţări precum Australia, Noua Zeelandă, Franţa, Finlanda şi Elveţia, notează Agerpres.

În 2007, Jason a recunoscut, în autobiografia "Between The Lines", că a avut probleme cu drogurile. Căsătoria în mai 2008 cu managerul de scenă Angela Malloch şi naşterea celor doi copii, Jemma şi Zac, l-au determinat să aibă o viaţă liniştită, fapt care s-a reflectat şi în următoarele sale proiecte.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod