Jason Donovan, vecinul de nădejde: Starul a sărit în ajutorul unei femei care a leșinat pe stradă - FOTO

Cântărețul australian a intervenit imediat când a văzut o femeie care s-a prăbușit lângă locuința lui. El a sunat la serviciul de urgență și a urmat instrucțiunile primite până la sosirea unui paramedic.

Toată lumea are nevoie de un vecin săritor, iar Jason Donovan nu-i doar vedeta cu care să te lauzi că trăiești alături, dar și un OM pe care te poți baza la nevoie. În clipa în care a văzut o femeie care a leșinat pe stradă, artistul în vârstă de 50 de ani a știut că trebuie să intervină.

Fostul iubit al cântăreței Kylie Minogue ieșise la jogging când a observat că femeia s-a prăbușit pe troturar, în apropierea casei lui din Londra și a alergat imediat spre ea, apoi a apelat serviciul telefonic de urgență 999 și a urmat instrucțiunile operatorului până la sosirea paramedicilor.



Cât a așteptat intervenția, Donovan a pus o palmă sub gâtul femeii care s-a lovit la cap când a căzut și a mutat-o într-o poziție care să permită intervenția salvatorilor, în timp ce trecătorii începuseră să se strângă în jurul lor. El a stat acolo și după sosirea paramedicilor, asigurându-se că totul merge bine și că victima își revine.

După ce și-a revenit, femeia l-a recunoscut pe bunul samaritean care a ajutat-o și i-a strâns mâna, mulțumindu-i, în timp ce era dusă spre ambulanță pentru a fi transportată la spital.


"Am făcut doar ce ar fi făcut oricine", s-a mărginit Donovan să spună pentru Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în weekendul trecut, scrie ziarul britanic, iar femeia i-a scris ulterior artistului, mulțumindu-i pentru ajutor și asigurându-l că se recuperează bine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod