Heather Locklear a speriat pe toată lumea: Vedeta din „Melrose Place“ a anunţat că se împuşcă

Heather şi iubitul ei, Chris Heisser, au o relaţie sinuoasă, presărată cu numeroase apeluri la Poliţie


Tot în 2008, Locklear a fost oprită de Poliţie în timp ce se afla la volan, sub suspiciunea de conducere în stare de ebrietate. Agenţii au observat că ea conducea haotic, iar un martor a declarat că tura anormal motorul. Testul a arătat că ea nu consumase alcool sau droguri, dar a fost pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise. Procurorul districtual Lee Carter a conchis atunci că e posibil ca medicamentele pe care actriţa le lua pentru a-şi trata anxietatea să-i fi afectat capacitatea de a conduce în siguranţă un autovehicul.
Heather a pledat nevinovată, iar acuzaţia a fost retrasă.

Judecătorul a condamnat-o la trei ani de suspendare cu perioadă de probă, i-a dat câteva puncte de penalizare auto şi o amendă de 700 de dolari, relatează Daily Mail.

În aprilie 2010, vedeta a fost arestată pentru că a lovit un semn de circulaţie cu un BMW şi a fugit de la locul faptei, în cartierul în care atunci locuia cu Sambora. Ea a scăpat din cauza lipsei dovezilor, scrie ziarul citat.

În 2011, când avea o relaţie cu Jack Wagner, fostul coleg de distribuţie din serialul "Melrose Place", ofiţerii de la LAPD au intervenit la locuinţa ei fiindcă cei doi au început să se certe şi să se bată.
Nici atunci nu a fost începută o cercetare penală, întrucât Heather şi Jack s-au prezentat la o întâlnire la Procuratura din Los Angeles şi au convenit să stingă orice diferend şi să nu emită pretenţii reciproce.

În ianuarie 2012, autorităţile au venit din nou la uşa actriţei, după ce sora vedetei a sunat din casa acesteia şi a spus că se teme că ea ar fi luat un amestec de medicamente prescrise şi alcool. Actriţa a fost dusă la spital şi externată a doua zi.

În septembrie anul trecut, Locklear a fost arestată după ce a intrat cu maşina, un Porsche, în şanţ, în timp ce conducea spre casa iubitului său.
Ancheta a relevat că Heather nu se afla sub influenţa unor substanţe interzise şi a scăpat de cercetarea penală.

Nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat într-un alt serial de succes, "Melrose Place".

În 1986, vedeta s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora.
În 2007, ea a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din "Melrose Place", Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. După numai trei luni, cuplul a anunţat că a rupt logodna.


Foto: Hepta

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod