Cele mai sarace alimente in calorii

Top 5 cele mai sărace alimente în calorii. Poți să le mănânci fără să te îngrași!

Poți să mănânci prostii și să simți constant senzația de foame sau poți să alegi cele mai sărace alimente în calorii și să mănânci fără să te îngrași. Tu alegi!
Alegerile alimentare pe care le facem în fiecare zi au un impact foarte mare asupra modului în care ne simțim. De cele mai multe ori, poftele câștigă în detrimentul hranei sănătoase și echilibrate. Nu te îngrijora dacă acest lucru ți se întâmplă și ție! Este firesc să greșești și să nu reușești în unele zile să faci cele mai bune alegeri pentru corpul tău. Însă, cel mai important lucru este să fii perseverentă și să revii la planul tău alimentar sănătos. 

Poftele culinare ne dau târcoale în fiecare zi și de cele mai multe ori se întâmplă să fie vorba numai despre alimente hipercalorice.
Ca să găsești un echilibru, să nu faci foamea într-o zi și să mănânci tot ce-ți trece prin cap a doua zi, trebuie să fii conștientă de alegerile alimentare pe care le faci și să te gândești ce aduc ele bun sau rău în corpul tău. Poate dacă vei cântări puțin alegerea făcută înainte de a mânca îți va fi mai ușor să conștientizezi care sunt alimentele bune și care sunt cele rele pentru organism și siluetă. 

Înainte de a mânca un aliment gândește-te cu ce ajută el corpul. Îi face bine sau rău? Chiar dacă acest gând nu te va ajuta de cele mai multe ori să-ți controlezi poftele, vor exista și situații în care câștigi bătălia. 
 

Dacă în mare majoritatea a timpului te asiguri că alegi hrană preparată sănătos și cu un conținut mare de nutrienți, atunci nu trebuie să îți faci mari griji de momentele de rătăcire pe care orice om le are. Dă-le frâu liber ocazional, răsfață-te și întoarce-te împăcată la planul de bază!

Legumele și verdețurile pot să fie armele tale în lupta cu kilogramele în plus. Acestea sunt sărace în calorii, le poți consuma în cantități mari și nu mai ai cum să simți senzația de foame. 


Top 5 cele mai sărace alimente în calorii



5.. Pepenele roșu

Este combinație ideală dintre apă și fibre, care conferă o senzație de sațietate cu foarte puține calorii. 100 grame de pepene roșu conțin 30 de calorii și furnizează o cantitate mare de vitamina C.
Prin urmare, pepenele roșu se numără printre alimentele sărace în calorii și pe care le poți consuma toată vara fără să-ți faci griji. 


4. Conopida

Este o legumă care conferă saţietate, însă cu foarte puţine calorii (100 de grame de conopidă conţin 25 de calorii) şi poate să fie o alegere perfectă pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus. Ea furnizează multă vitamină C şi K, fiind mai nutritivă atunci când este consumată în stare crudă sau fiartă puţin la abur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod