Gwyneth Paltrow, transformare incredibilă după ce „a trecut“ prin Photoshop

de Daniel Dumitrescu, 16 Octombrie 2016
Gwyneth Paltrow

Actriţa în vârstă de 44 de ani a făcut o şedinţă foto din care a ieşit complet schimbată. Gwyneth Paltrow arată prea bine ca să fie adevărat.

Impresionante imaginile cu Gwyneth Paltrow publicate în noul număr al revistei Harper's Bazaar! Vedeta în vârstă de 44 de ani arată senzaţional în bikini negri, cu un machiaj accentuat şi cu un colier şi cercei cu diamante.

Una dintre fotografii se remarcă prin ineditul ei: Gwyneth stă aşezată cu fundul pe banda pe care clienţii pun cumpărăturile, în timp ce un cuplu de vârstnici o priveşte intrigat.

Într-o altă fotografie, actriţa apare îmbrăcată într-un costum de înot negru şi este încălţată cu pantofi cu toc stiletto. Ea deschide uşa unui frigider şi ia un bidon cu lapte.

Gwyneth Paltrow arată extraordinar în cele două fotografii, dar problema este că arată mai bine ca în realitate.

De fapt, e prea frumos ca să fie adevărat şi mulţi dintre cei care au comentat imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail sunt convinşi că au fost prelucrate în Photoshop.

De altfel, este uşor de comparat cum arată Gwyneth în aceste poze ultraprelucrate şi cum apare în fotografiile făcute pe covorul roşu, de exemplu, la diverse evenimente. Diferenţa este clară.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod