Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, transformare incredibilă după ce „a trecut“ prin Photoshop

Gwyneth Paltrow
Când nu mai face şedinţe foto atent lucrate, actriţa americană are un look obişnuit


Anul trecut, vedeta declara pentru revista People că nu-și face griji despre părul alb și riduri pentru că după ce a împlinit 40 de ani a încetat să se mai gândească la ceea ce cred alții despre ea.
Gwyneth a povestit că prima oară când a văzut că are un fir de păr alb s-a întrebat: „Ce-i ăsta?“. Dar apoi a fost mândră de descoperirea sa. „Am câștigat aceste fire albe și în plus poți să îndrepți nițel situația.

Cu un pic de vopsea pentru păr... Nu mă tem că îmbătrânesc...“

Actrița a adăugat că se simte foarte bine. „Cred că 40 este un dar prețios și mă simt mai frumoasă acum decât cu 10 ani în urmă sau 20“, a spus ea.

În articolul publicat de Harper's Bazaar vedeta a vorbit despre cât de mult a contat pentru ea că tatăl său a trezit-o la realitate după succesul filmului "Shakespeare In Love". Bruce Paltrow n-a fost impresionat de reuşita fiicei sale, iar acest lucru a devastat-o atunci.
Mai târziu, ea şi-a dat seama că acest lucru a motivat-o mult în carieră şi a ajutat-o să rămână cu picioarele pe pământ.

"Am fost devastată complet. Dar pe urmă s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Ceea ce mi-a zis tata a fost genul de critică menit să-mi arate că sunt pe drumul greşit. Îi sunt atât de recunoscătoare pentru că a făcut asta", a mărturisit actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod