Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, transformare incredibilă după ce „a trecut“ prin Photoshop

Gwyneth Paltrow
Vedeta arată mult schimbată în fotografiile publicate de Harper's Bazaar, iar corpul ei arată nerealist, susţin cei care au criticat imaginile


Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, şi ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale, notează Mediafax.

Gwyneth și cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au căsătorit în decembrie 2003 şi au împreună doi copii - Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006.

Cei doi artişti s-au despărţit în 2014 şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod