Gwyneth Paltrow, frumusețe la 43 de ani: „Nu mă tem de părul alb și de riduri“

Actrița mărturisește că nu se gândește că îmbătrânește și nici nu este preocupată de părerile altora despre ea.

Gwyneth Paltrow nu se teme de trecerea timpului și nici de urmele acestui proces inevitabil. Pur și simplu își vede de viața ei, fără să se streseze inutil. Vedeta a declarat pentru revista People că nici nu-și face griji despre părul alb și riduri pentru că după ce a împlinit 40 de ani a încetat să se mai gândească la ceea ce cred alții despre ea.

Gwyneth a povestit că prima oară când a văzut că are un fir de păr alb s-a întrebat: „Ce-i ăsta?“. Dar apoi a fost mândră de descoperirea sa. „Am câștigat aceste fire albe și în plus poți să îndrepți nițel situația.

Cu un pic de vopsea pentur păr... Nu mă tem că îmbătrânesc...“

Actrița a adăugat că se simte foarte bine. „Cred că 40 este un dar prețios și mă simt mai frumoasă acum decât cu 10 ani în urmă sau 20“, a spus ea.

Cu 20 de ani în urmă, Paltrow se număra printre cele mai aclamate actrițe de la Hollywood, notează cotidianul britanic Daily Mail. Era perioada în care dădea lovitura cu rolul din „Emma“ și era logodnica unuia dintre cei mai sexy bărbați din lume, Brad Pitt.
Acum zece ani, ea juca în drama „Proof“, cu Jake Gyllenhaal, și era căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin.

S-ar putea spune că îi mergea mai bine atunci decât astăzi, dar actrița americană susține categoric că nu regretă nimic: „Nu m-aș întoarce pentru nimic în lume. Eram o mizerie la 20 de ani. Sunt foarte recunoscătoare pentru ceea ce sunt acum. Cred că nici fizic nu mai arăt ca atunci când aveam 25 de ani, mă simt frumoasă pentru că mă simt eu însămi“, a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod