George Clooney le-a dat câte un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat în tinerețe: Singurul nume pe care l-a dezvăluit

Circula de mult timp un zvon despre Clooney: că le-ar fi oferit câte un milion de dolari cash prietenilor care l-au ajutat înainte să ajungă celebru. Actorul a confirmat că așa a fost și a dezvăluit cum a pus la punct operațiunea. S-ar putea face un film despre asta!

Prietenul la nevoie se cunoaște, dar nu numai atunci. Așa gândește George Clooney, care a considerat că trebuie să le întoarcă, cumva, prietenilor săi ajutorul pe care aceștia i l-au dat în trecut.

Actorul a confirmat zvonul că le-a dăruit câte un milion de dolari cash celor 14 prieteni apropiați care l-au ajutat până când el a devenit un star. Clooney a spus într-un interviu publicat de GQ că și-a chemat grupul de prieteni, numit "The Boys", acasă la el și i-a dat fiecăruia câte o geantă cu bani.

"De ce să aștept să dea autobuzul peste mine?"

Singurul nume confirmat este unul cunoscut: Rande Gerber, fost model, actualmente om de afaceri și soțul lui Cindy Crawford, scrie Daily Mail.

Clooney nu a pomenit celelalte nume, dar printre candidați se numără omul de afaceri Mike Meldman, actorul și regizorul Grant Heslov, actorul Richard Kind și fostul actor Tommy Hinkley.



Starul a spus pentru GQ că a decis să le dea banii prietenilor imediat după ce a primit un salariu mai mare decât s-ar fi așteptat pentru rolul din "Gravity".

Pe atunci el era singur și nici prin cap nu-i trecea că va avea o familie, deși tocmai o cunoscuse pe Amal, care avea să-i devină soție. Cei doi s-au căsătorit exact la aceeași dată la care el le-a dat banii amicilor săi, pe 27 septembrie.

"Trebuia să fac ceva pentru băieții ăștia care într-un fel sau altul m-au ajutat în 35 de ani. M-am gândit că fără ei n-aș avea nimic din tot ce am acum. Și suntem foarte apropiați, așa că m-am gândit că dacă e să dea autobuzul peste mine, să fie toți în testamentul meu. Așa că de ce naiba să mai aștept să mă lovească autobuzul?", a explicat Clooney.

A luat banii cu duba, păzit de gărzile de corp


Actorul a povestit că pentru "operațiunea gențile cu bani" s-a dus într-un loc din Los Angeles în care putea să facă rost de "paleți uriași de cash", fără să detalieze unde anume sau cum a aflat despre un asemenea loc. Conducând prin oraș o dubiță pe care scria "Florărie", actorul a preluat suma de 14 milioane de dolari și a condus înapoi spre casă, însoțit de asistentul său și de două gărzi de corp care "făcuseră pe ei" când au văzut atâta bănet.

Ajuns acasă, George a început să pregătească gențile cu bani.

Un milion de dolari, spune el, nu este atât de mult pe cât crezi, cel puțin ca greutate. A pus câte un milion în 14 serviete Tumi și apoi și-a chemat prietenii la el acasă. Când au ajuns, Clooney stătea în fața unei hărți cu toate locurile prin care el a fost și pe care marcase tot ceea ce văzuse grație ajutorului lor.

"Cum să răsplătesc asemenea oameni?", le-a spus el, adăugând imediat: "Ce ziceți de un milion de parai?".

Cum i-a convins pe toți să ia banii


La început, Gerber, care a vorbit prima oară despre acest episod în 2017, n-a vrut să ia banii, așa că actorul a conceput o schemă deșteaptă ca să-l facă să accepte: "Dacă Rande nu ia milionul, nimeni nu primește nimic", le-a zis Clooney. Punând presiune pe Rande, problema s-a rezolvat pe loc.



Gerber are acum o avere estimată la 400 de milioane de dolari după ce a fondat o companie producătoare de tequila cu George Clooney, denumită Casa Amigos, pe care au vândut-o cu un miliard de dolari în 2018, scrie Daily Mail.

Nu toți membrii grupului "The Boys" s-au descurcat, însă, la fel de bine.

"Unul din ei lucrează într-un bar din Texas, la aeroport, încearcă să-și susțină familia și merge în fiecare zi cu bicicleta la muncă. Sunt niște tipi care au avut grijă de George și acum el le-a dat totul înapoi", a declarat Gerber. Acesta a mai spus că a donat milionul primit.

Amal i-a schimbat complet viața lui Clooney


Privind înapoi către acel moment, Clooney spune că nu avea ce face cu atâția bani: "M-am gândit că nu mă voi căsători niciodată. N-o să am copii. O să muncesc, am avut prieteni minunați, am o viață bogată, mă descurc bine."

"Și nu mi-am dat seama cât de neîmplinită era viața mea până am întâlnit-o pe Amal. Și totul s-a schimbat. Mi-am dat seama că a fost un imens spațiu gol...", a adăugat el pritenul lui Brad Pitt și Cindy Crawford.

Citește și: Jason Momoa nu avea ce pune pe masă după rolul care l-a făcut celebru: „Muream de foame după Game Of Thrones“


Actorul în vârstă de 59 de ani și Amal (42) de ani sunt căsătoriți din 2014 și au doi copii, gemenii Ella și Alexander, în vârstă de trei ani.

"Nu am fost niciodată în poziția în care viața altcuiva să fie infinit mai importantă decât a mea.

Și apoi au venit încă două, mai micuțe și care trebuie hrănite...", a mărturisit Clooney.

Actorul a mai spus că era convins că nu va căsători și că nu e făcut pentru a fi tată. "Timp de 36 de ani am fost tipul care dacă îi ieșea în cale un copil care începea să plângă ar fi zis: <<Faci mișto de mine?>>. Și acum sunt tipul cu copii."


Foto: Hepta, GQ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod