Jason Momoa nu avea ce pune pe masă după rolul care l-a făcut celebru: „Muream de foame după Game Of Thrones“

După ce personajul său a fost scos din serial, Jason Momoa nu mai găsea nimic de lucru și era plin de datorii. "Nu găseam de lucru. E foarte greu când ai copii", a mărturisit el.
Jason Momoa a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă când nu avea ce pune pe masă pentru familia sa la scurt timp după ce a jucat în "Game Of Thrones".

Actorul a devenit imediat celebru și și-a făcut o mulțime de fani în toată lumea pentru interpretarea sa în rolul impunătorului Khal Drogo din primul sezon al producției realizate de HBO. Însă după ce personajul său a fost ucis, Momoa a rămas fără slujbă. El a mărturisit într-un interviu publicat de InStyle că nu mai avea cu ce-și hrăni familia. Soția lui, Lisa Bonet, și cei doi copii, Lola Iolani, acum în vârstă de 13 ani, și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, în vârstă de 11 ani, au resimțit din plin șomajul care a urmat după ce el a rămas fără rol în 2011.

"Muream de foame după Game of Thrones.
Nu găseam de lucru. E foarte greu când ai copii și ești înglodat în datorii"
, a mărturisit actorul.

Scos din schemă tocmai în culmea succesului


De-a lungul celor opt sezoane, "Game of Thrones" a devenit un fenomen și i-a transformat în staruri pe Kit Harington și Emilia Clarke. Serialul era, însă, la început când Momoa a preluat rolul lui Drogo, pe care l-a interpretat în zece episoade consecutive. Conform scenariului, Drogo a fost ucis, însă Momoa l-a mai jucat îl al doilea sezon, în scene de flashback.



Jason Momoa a părăsit scena tocmai când "Game Of Thrones" devenea un succes planetar, iar actorul n-a mai primit nimic de lucru timp de doi ani.

Următorul său rol a venit în propriul său film, mai puțin cunoscutul "Road to Paloma", pe care el l-a scris și regizat în 2014.

"Aquaman" l-a salvat și l-a îmbogățit


După ce a jucat în miniseria "The Red Road", cariera lui a intrat din nou în ascensiune odată cu rolul din blockbusterul "Aquaman" care a obținut încasări de peste 1,1 miliarde de dolari la nivel global. Momoa a devenit atunci unul dintre cei mai căutați actori și a scăpat de problemele financiare.

Actorul s-a căsătorit în 2017 cu Lisa Bonet, fosta soție a rockerului Lenny Kravitz, după o relație de 12 ani, și are o relație foarte bună cu Zoë Kravitz (31 de ani), fiica din prima căsnicie a Lisei.

Citește și: Demi Moore a împlinit 58 de ani.
15 imagini din tinerețea unei femei frumoase, dar fără noroc în dragoste


Momoa va putea fi văzut din nou în SF-ul "Dune", adaptarea romanului publicat de Frank Herbert în 1965. El s-a declarat impresionat de primul trailer al producției: "Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem și mă gândeam: <<O, Doamne. Nu-mi vine să cred că numele meu e printre acele nume>>. Mă simt ca un copil, e ciudat."

"Nu e un film despre extratereștri contra extratereștri, e despre conflictele dintre triburile umane. Și despre lăcomie. Tocmai ceea ce avem noi acasă acum"
, a spus el pentru InStyle.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod