pulover

Cum să ai grijă de puloverele tale preferate: 5 trucuri pentru a le purta cât mai mult timp

Cu siguranță ai câteva pulovere preferate în garderobă, la care nu vrei să renunți niciodată.

Stii acel pulover minunat, pe care l-ai gasit intr-un magazin, printre alte zeci de haine, ca pe o comoara? Dar acel pulover in nuanta perfecta, primit cadou de la cineva drag? Toate aceste piese vestimentare pot fi purtate ani intregi, daca ai grija de ele intr-un mod corespunzator.

Probabil ca deja iti zboara gandul la pulovere pe care le-ai adorat, dar care s-au deteriorat foarte repede. Fie ca s-au scamosat, s-au largit sau si-au pierdut forma, ai fost nevoita sa renunti la a le purta. Nu te invinovati, caci acum ai sansa de a trata mai bine piesele tale preferate!

Iata cum sa ai grija de pulovere pentru a arata impecabil cat mai mult timp!

1.
Nu pastra puloverele pe umerase


Chiar daca ocupa mai putin loc astfel, incearca sa nu tii puloverele pe umerase. Tesatura se va largi in timp, iar puloverul tau preferat nu va mai arata la fel de bine atunci cand il porti.

Mai degraba, impacheteaza-ti puloverele dupa ce le speli si le usuci, apoi tine-le in dulap, pe rafturi sau in sertare. Astfel, hainele vor avea aceeasi forma si nu se vor largi, chiar si dupa sute de purtari si spalari.

2. Intoarce firele agatate in interior


Daca observi un fir de material agatat, nu il taia si nu trage de el sub nicio forma! Acest lucru nu va face decat sa declanseze o deteriorare inevitabila, in lant.

In schimb, ia un ac si, cu mare atentie si rabdare, prinde firul iesit la suprafata si trage-l inapoi in interior.

Nu aplica foarte multa presiune, ci doar directioneaza firul inapoi la locul lui. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod