Fitness şi orgoliu: Cum a redevenit Britney Spears fata care a cucerit lumea

Britney Spears arată senzaţional în noua campanie pe care a realizat-o. Revenirea ei este uimitoare


Cântăreaţa a declarat pentru Vogue că noua colecţie este tinerească. "Iubesc acest brand, iar cum denimul care este o parte importantă a colecţiei, înseamnă mult că au apelat la mine, fiindcă denimul face parte din stilul meu", a spus ea.

"Britney este cu siguranţă o emblemă şi regina chintesenţială a denimului"
, se arată într-un comunicat emis de Kenzo. Colecţia va fi disponibilă online şi în magazine începând din 21 martie.

Imaginile cu Britney nu au impresionat însă pe toată lumea, notează Daily Mail.

Mai multe comentarii critice au apărut pe reţelele de socializare, acuzând-o pe cântăreaţa americană de ipocrizie fiindcă pozele sunt editate masiv.

Britney Spears a intrat sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul vedetei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

De atunci, Britney Spears a reuşit însă să-şi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008.
Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, artista şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Al optulea album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", lansat pe 3 decembrie 2013, care conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears, s-a bucurat de succes.
Acesta a fost urmat de al nouălea material discografic, intitulat "Glory", de asemenea bine primit pe piaţă.

În februarie, Britney Spears a anunţat un nou concert la Londra în cadrul turneului ei "Piece of Me", precum şi spectacole la Birmingham şi Blackpool. Artista a anunţat că va susţine un concert şi la Paris în urma cererii uriaşe de bilete, precizând că Pitbull va cânta alături de ea în apariţiile din Europa. Potrivit companiei organizatoare Live Nation, turneul "Britney: Piece of Me" va fi extins cu patru concerte după vânzările rapide de bilete.

Spears şi-a încheiat contractul cu hotelul Planet Hollywood din Las Vegas la 31 decembrie, cu un concert care a fost televizat în direct.
Solista şi-a început show-ul din Las Vegas în decembrie 2013 şi a susţinut de atunci 250 de spectacole pentru care s-au vândut peste 930.000 de bilete.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod