Caz șocant: Un bărbat s-a trezit la morgă după ce a fost declarat mort

Această situație poate reprezenta baza coșmarurilor. Adormi într-o zi și te trezești pentru a constata că ești la morgă, cu specialiștii care așteaptă să facă autopsia.
Acest coșmar îngrozitor i s-a întâmplat unui bărbat, după ce medicii l-au declarat mort, doar pentru a descoperi că mai trăiește. Iată cum s-a trezit un bărbat la morgă după ce a fost declarat mort!

Cum s-a trezit un bărbat la morgă după ce a fost declarat mort?

Gonzalo Montoya Jiménez, un prizonier din Spania, a fost găsit inconștient în celula sa, conform ziarului local La Voz de Asturias. La scurt timp după aceea, a fost declarat mort de trei medici în închisoare. Corpul său a fost mutat la Institutul de Medicină Legală din Oviedo, unde era pregătit pentru autopsie.
Au fost stabilite detaliile necesare medicului legist, iar familia lui a fost informată că a murit.

Din fericire, înainte ca autopsia să poată fi efectuată, Gonzalo a început să prezinte semne de viață, care au fost observate de către echipa care îl pregătea pentru autopsie. Acesta a fost transferat la urgențe la un spital din apropiere, unde și-a revenit suficient încât să poată vorbi. Când s-a trezit, a întrebat unde este soția sa, căreia i-a fost permisă vizita la spital.

Doctorii au spus că creierul său a fost lipsit de oxigen în timpul acestei situații create, dar faptul că a început să vorbească și să își aducă aminte lucruri reprezintă un semn bun de recuperare.

De ce a fost declarat mort?

Se crede că ar fi vorba despre un caz de catalepsie, deși acest lucru nu a fost confirmat încă.
Simptomele de catalepsie includ rigiditatea, lipsa de reacție, pierderea controlului muscular, precum și încetinirea funcțiilor vitale ale corpului, cum ar fi respirația. Este ușor să vezi cum cineva care prezintă simptomele catalepsiei să fie declarat mort. Catalepsia este ea însăși un simptom al epilepsiei. Nu se știe dacă personalul medical de la închisoare era conștient de epilepsia deținutului atunci când acesta a fost declarat mort. 

Acest caz nu este unul izolat. În 2014, o femeie de origine poloneză, în vârstă de 91 de ani, a fost declarată moartă, doar ca să se trezească la morgă și să se plângă că îi este frig.
În același an, un bărbat de 78 de ani i-a surprins pe medicii legiști din Mississippi, atunci când a început să se miște în punga sa.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod