Faza serii la gala Oscar: De ce a aplaudat Nicole Kidman ca o focă?

Actriţa în vârstă de 49 de ani a fost ironizată pe reţelele de socializare pentru modul neobişnuit în care a aplaudat la gala premiilor Academiei americane de film.

Nicole Kidman a strălucit la gala premiilor Oscar, într-o rochie superbă Armani Prive care îi venea fără cusur. Dar nu această creaţie superbă a adus-o în centrul atenţiei la ceremonia de duminică noapte, ci gestul ei neobişnuit.

Au făcut înconjurul lumii imaginile de la gala premiilor Oscar, cu Nicole Kidman "aplaudând" într-un mod hilar, iar reţelele de socializare au fost inundate de comentarii ironice la adresa vedetei. Actriţa şi-a folosit podul palmelor pentru a aplauda, ţinându-şi degetele foarte drepte şi uşor arcuite.



Unii dintre utilizatorii Twitter au asemănat-o cu o focă, alţii cu personajul negativ Grinch. "De ce aplaudă Nicole Kidman în halul ăsta? Ciudat. Să aplaude şi ea ca un om normal, totuşi", a scris cineva pe Twitter. "Cineva să o învețe pe Nicole să aplaude", a comentat alt internaut. "A văzut-o cineva pe Nicole Kidman cum aplauda? Aplauda ca o focă. Tare!", a mai scris cineva.

Câţiva internauţi au formulat diverse teorii despre maniera ciudată în care aplauda Nicole Kidman. Unii au sugerat că ea tocmai îşi vopsise unghiile, alţii au presupus că inelele pe care le purta erau prea grele.

Scena s-a petrecut după ce Charlize Theron a fost invitată pe scenă pentru a prezenta premiul pentru o categorie.

Nicole Kidman era nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru rolul ei din filmul "Lion". Trofeul i-a fost decernat actriţei Viola Davis pentru interpretarea din drama "Fences".
În timp ce Viola Davis a fost ovaţionată în picioare de spectatorii din sală în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul, una dintre camerele de filmat s-a îndreptat spre Nicole Kidman, care aplauda foarte ciudat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 2 Mar 2017, 14:16
    E PARALIMPICĂ

    I-a împrumutat Pistorius protezele.

    0
    0

  • lou pe 1 Mar 2017, 09:34
    hahaha

    Explicatia este mai penibla decat aplaudatul ciudat!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod