Sărutul dulce al dragostei: Nicole Kidman și Keith Urban, împreună în fața zvonurilor

de Daniel Dumitrescu, 6 Iunie 2014

Cele două staruri au dat un semnal clar că informațiile despre divorțul lor sunt pure speculații. Pe 25 iunie, ei vor sărbători a opta aniversare a căsniciei lor.

După apariția unor zvonuri potrivit cărora ar fi în pragul divorțului, Nicole Kidman și Keith Urban au ținut să arate în cel mai frumos mod cu putință că se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Cei doi s-au sărutat pe covorul roșu al premiilor CMT, eveniment desfășurat miercuri la Nashville, în Statele Unite.

Se pare că ea și Keith au probleme marisursa citată de Daily Star
Cântărețul de muzică country, membru al juriului de la emisiunea-concurs "American Idol", a susținut un recital la gala organizată Bridgestone Arena, dar n-a câștigat niciun premiu, deși era nominalizat la patru categorii.

Nicole a purtat o rochie ciudată cu model floral, o ținută care dădea impresia că ea a îmbrăcat două ținute una peste alta și nu le-a așezat bine. Florile albastre se asortau bine cu ochii ei și cu părul blond.
Soțul ei purta însă o ținută casual, compusă din bocanci gri, jeanși de aceeași culoare și o jachetă neagră din denim, peste un tricou violet. Tălpile groase ale încățărilor sale nu l-au ajutat prea mult, întrucât tocurile înalte o ridicat-o și mai multe pe Nicole deasupra lui, remarcă Daily Mail.

Actrița, care a împlinit 47 de ani în această lună, și Keith Urban (46 de ani) se pregătesc pentru a opta aniversare a mariajului lor.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod