10 cele mai căutate city break-uri în Europa în această primăvară

Cum au început să apară primele raze de soare ți-a și fugit gândul la a o lua din loc – singură, cu partenerul sau cu cei mai buni prieteni. Orice colț din Europa te așteaptă într-o vizită scurtă iar pentru o astfel de călătorie poți face economii în medie de 42% dacă începi să rezervi de pe acum zborul. Motorul de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro a analizat peste 779 milioane de prețuri pentru zboruri din 100 cele mai populare rute și dezvăluie care este cel mai bun moment pentru a rezerva următorul city break.

Până se va instala vara și te va chema să-i calci nisipul fin și să te relaxezi la malul mării, să-i lăsăm loc primăverii să ne surprindă cu ce are mai bun.
City break-ul este una dintre principalele opțiuni de vacanță pentru 31% dintre români în 2017, conform studiului momondo despre călătorii desfășurat la nivel internațional.

Indiferent de destinația pe care o alegi, unul dintre cele mai importante aspecte în planificarea călătoriei este să economisești bani la biletele de avion – mai mult de un sfert dintre călătorii români sunt interesați să prindă cele mai bune tarife de zbor atunci când rezervă un city break. Specialiștii momondo.ro recomandă rezervarea călătoriei din această primăvară în avans cu 55 de zile.

Există, de asemenea, și alți factori, cum ar fi ziua plecării și momentul din zi, care influențează prețurile.
Conform datelor, cele mai ieftine zboruri la ora actuală sunt în zilele de marți seara iar cele mai scumpe duminică dimineața.

Cea mai populară destinație în topul city break-urilor pentru tot mai mulți călători români în această primăvară este Barcelona. Capitala Cataloniei este generoasă prin plajele sale superbe care te invită să simți briza mediteraneană, prin străzile ce scot la iveală romanticul incurabil din fiecare suflet uman sau prin viața de noapte care te ajută să oprești timpul în loc. O vizită la vestita Sagrada Familia, o plimbare pe bulevardul La Rambla sau o gustare fresh luată din La Boqueria pot fi doar începutul în pregătirea unui city break în Barcelona.


Pe lângă Barcelona, cele mai multe căutări de zbor efectuate de motorul de cautare pentru perioada 1 martie – 31 mai 2017, sunt către cele mai cunoscute capitale și orașe europene, precum Londra, Roma, Paris, Amsterdam, Lisabona, Madrid, Milano, Berlin și Praga. Iata care este cel mai bun moment pentru a prinde cele mai ieftine tarife de zbor.

•    București-Barcelona 60 de zile înainte de plecare
•    București-Londra 60 de zile înainte de plecare
•    București-Roma, 57 de zile înainte de plecare
•    București-Paris, 56 de zile înainte de plecare
•    București-Amsterdam, 60 de zile înainte de plecare
•    București-Lisabona, 60 de zile înainte de plecare
•    București-Madrid, 44 de zile înainte de plecare
•    București-Milano, 60 de zile înainte de plecare
•    București-Berlin, 60 de zile înainte de plecare
•    București-Praga, 58 de zile înainte de plecare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod