Famke Janssen și-a distrus fața cu operațiile estetice: Vedeta are chipul malformat - FOTO

Famke Janssen, pe vremea când nu avea operații estetice


Actriță, regizor, scenarist și fost fotomodel de origine olandeză, Famke Beumer Janssen a devenit cunoscută cu rolul Xeniei Onatopp din filmul "GoldenEye", în care a jucat alături de Pierce Brosnan. Ea a făcut apoi parte din distribuția unor producții de succes, precum seria de filme "X-Men" și cele trei filme din seria "Taken".

Cel mai recent rol al actriței este cel al Sophiei, din drama "Asher", lansat în decembrie în Statele Unite și din distribuția căruia mai fac parte Ron Perlman, Richard Dreyfuss, Peter Facinelli și Jacqueline Bisset.



Famke Janssen filmează în prezent pentru miniserialul cu patru episoade "Central Park Five", în care interpretează rolul procuroarei Nancy Ryan. Producția va fi lansată anul acesta de Netflix, anunță Daily Mail.

Totodată, ea lucrează pentru un proiect aflat în faza de post-producție, intitulat "American Undercover" și va putea fi văzută și în filmul olandez "The Poison Rose", care va fi lansat în luna iulie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod