Săracii oameni bogați! Kim Kardashian și Kanye West, imaginea ipocriziei: Au enervat lumea pozând în persoane de condiție modestă

Cele două vedete sunt ironizate pentru că au postat o imagine veche făcută în timp ce luau micul dejun într-o bucătărie modestă. Kim și Kanye sunt ridicoli, consideră utilizatorii rețelelor de socializare.

Toate strategiile de promovare pe care clanul Kardashian, în special Kim Kardashian, le-a aplicat cu insistență, de multe ori dincolo de limita normalului, sfidând adesea bunul simț și vulgaritatea, încep să provoace efecte secundare. Oamenii s-au cam săturat să mai fie luați de cobai și "miros" repede când starleta încearcă o nouă "manevră" prin care să câștige atenție. Asta s-a întâmplat și acum.

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, sunt acuzați că au pretins că sunt modești și săraci, folosindu-se de clasa cea mai de jos și de cea medie ca de un element estetic, pentru că "dă bine" să fii din popor.

Cuplul, a cărui avere este estimată la 350 de milioane de dolari, a postat marți pe Instagram mai multe fotografii mai vechi.

Starleta în vârstă de 38 de ani și Kanye (41 de ani) apar în timp ce iau micul dejun într-o bucătărie obișnuită, care nu are nicio legătură cu decorul luxos al reședinței lor din Calabasas, California.

Într-unul dintre instantanee, Kanye mănâncă lapte cu cereale dintr-un bol, cu picioarele sprijinite pe scaunul pe care stă Kim, care se uită la el, în decorul modest al bucătăriei în stilul anilor '50. "Neața", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o pe Instagram, dar în loc de aprecieri, fanii au considerat ridicole aceste cadre.

Imaginile nu i-au impresionat pe fani.
În loc de aprecieri, aceștia au ironizat-o pe Kim. "Să te folosești de clasa de jos și de cea de mijloc ca de un criteriu estetic... Mi-aș dori și eu să pretind că sunt sărac în loc să fiu chiar așa", a scris cineva. "A cui casă ați închiriat-o ca să vă jucați de-a clasa mijlocie, Kim?", a întrebat-o un utilizator. "Probabil a aranjat o ședință foto în care să pozeze ca oameni săraci care își trăiesc viața amărâtă", i-a acuzat cineva. "Îmi place când pretindeți că sunteți din clasa medie", a scris alt utilizator al rețelei de socializare.
"Drăguță bucătărie", a comentat altcineva.

Pozele au fost făcute în studioul audio al producătorului muzical Rick Rubin, o emblemă a industriei de înregistrări, care, pe lângă colaborarea cu Kanye, a mai lucrat pentru Adele, Lady Gaga, Jay Z, Johnny Cash, Metallica, Red Hot Chili Peppers și Justin Timberlake.

Intenția starletei a obținut efectul invers, deși se vede clar că e vorba de fotografii vechi. De altfel, Kim Kardashian a fost recent la Montreal, unde luni a participat la o prezentare de modă, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod