Lupta ascunsă dintre Irina Shayk și Lady Gaga, două femei care adoră același bărbat: Iubita lui Bradley Cooper i-a dat unfollow cântăreței

Deși au pozat zâmbind și s-au felicitat în văzul lumii, iubita și colega lui Bradley Cooper se află la începutul unui război rece. Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare.
Privirile dintre Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Oscarurilor a fost doar un episod din rivalitatea care s-a născut între cântăreață și iubita actorului. Deși Irina Shayk (33 de ani) a fost văzută felicitând-o pe Lady Gaga, se pare că relația lor este foarte rece. Potrivit The Sun, Irina i-ar fi dat unfollow cântăreței înainte de gala de duminică. Mai mult, a doua zi după Oscaruri, supermodelul și Bradley Cooper au fost fotografiați în mașină și erau amândoi posomârâți.

Tabloidul britanic a scris că Irina s-a săturat să citească peste tot despre speculațiile despre relația dintre Bradley și Lady Gaga.
O sursă a explicat, însă, că între cele două femei care orbitează în jurul actorului nu există un război fățiș. "Poveștile despre Irina care s-a săturat de Gaga au ceva adevărat - nu se poate spune că o urăște pe Gaga sau că ar fi geloasă pe ea, dar s-a săturat de poveștile despre relația ei apropiată cu Bradley", a spus sursa.

"Nici ea nu-i străină de zvonurile că ar avea o aventură - a fost iubita lui Cristiano Ronaldo, la urma urmei - dar a fost o campanie publicitară și ea ar vrea ca asta să se termine.
Ea se bucură că filmul a avut succes și chiar și-a dorit să vină la ceremonia Oscarurilor"
, a adăugat persoana citată de The Sun.

Daily Mail scrie că, deși nu există nicio dovadă care să arate că Lady Gaga și Bradley Cooper ar fi mai mult decât prieteni, gesturile și privirile lor reprezintă indicii puternice de iubire, iar reacțiile de pe rețelele de socializare nu sunt neîntemeiate.

După scena amețitoare de la gala premiilor Oscar, când au cântat împreună piesa "Shallow", Lady Gaga și Bradley Cooper s-au aflat permanent în centrul atenției presei și publicului.
Ei au fost nedespărțiți și la petrecerea de după gală organizată de studiourile Warner Bros, fiind supravegheați îndeaproape de Irina Shayk, care a preferat să stea pe o canapea.

Bradley Cooper și Irina Shayk sunt împreună din 2015 și au o fetiță, Lea, născută în 2017.
Actorul a avut anterior o relație cu actrița și modelul englez Suki Waterhouse. Cei doi au fost împreună doi ani, între 2013 și 2015. Irina Shayk s-a despărțit în 2015 de fotbalistul Cristiano Ronaldo, după o relație de cinci ani.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod