Familia Beckham la mare: Sărut pasional pe iahtul lui Elton John

David și Victoria Beckham, într-un moment de tandrețe


David și Brooklyn s-au pozat reciproc în timp ce făceau salturi, iar Romeo își exersa singur tehnica de scufundări. Remarcat drept cel mai sportiv dintre copii, acesta din urmă e pasionat de tenis, iar cu o zi înainte își aniversase ziua de naștere și a primit un tort în formă de tenis de câmp notează Daily Mail.

În iunie, David Beckham a vorbit într-un interviu despre mariajul "dificil" cu Victoria şi a mărturisit că amândoi "au făcut greşeli" şi au trecut prin "perioade grele", potrivit presei britanice.

După ce a dezvăluit că şi-au reînoit jurămintele, David a declarat pentru Radio 4: "Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti. De câte ori trecem prin perioade grele... vorbim despre asta".

"Vreau să mulţumesc familiei mele. Lui Brooklyn şi soţiei mele, Victoria, care este acasă cu ceilalţi copii", a spus la momentul respectiv David, într-o conferinţă de presă.
"Am trăit momente frumoase şi le datorez totul. De câte ori vor putea, vor veni aici", a mai spus el.

În iulie, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie cu o cină romantică și au postat pe Instagram o imagine romantică. "19 ani!!! Te iubesc atât de mult", a scris Victoria lângă imaginea publicată.
La rândul lui, David a scris un mesaj pentru soţia lui: "19 ani ACUM... Pe vremea asta, acum 19 ani, eram îmbrăcat în roşu din cap până-n picioare...
Aniversare fericită celei mai uimitoare soţii şi mame... Te iubesc."


La începutul acestui an, David Beckham s-a mutat în Miami, Statele Unite, unde a înfiinţat o nouă echipă de fotbal, Miami Beckham United, care va juca în liga nord-americană. El a confirmat atunci că Victoria, în vârstă de 44 de ani, şi cei patru copii ai lor - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani - nu vor locui cu el și vor rămâne la New York.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod