O lume fantastică: Burning Man 2018, cel mai nebun festival din lume

În fiecare an, o lume nouă, post-apocaliptică, ia naștere în mijlocul deșertului american. Nimic nu este obișnuit la Burning Man.
A început ca un festival radical, în linia evenimentelor de acest gen organizate în toată lumea, bazate pe principiile ajutorului reciproc, al efortului comun, al comodității și al respingerii societății de consum, apoi s-a transformat în altceva. Deși sună ironic, fiecare participant cheltuiește, în medie, cam 1.500 de dolari "ca să scape de capitalism", bani cu care poate plăti ceea ce consumă și poate intra în anumite instalații și viziona spectacole.

Există și oameni pentru care spiritul Burning Man a rămas intact, iar instalațiile și costumațiile continuă să fie absolut incredibile, desprinse parcă din lumea post-apocaliptică "Mad Max".


O selecție a celor mai spectaculoase imagini de la Burning Man este o misiune aproape imposibilă, dar cei de la Bored Panda s-au încumetat să aleagă ce a fost mai interesant la ediția din acest an.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod