Emilia Clarke, imagini de pe patul de spital, după primul anevrism: „Le-am cerut doctorilor să mă lase să mor“

Emilia Clarke, pe patul de spital, după una din operațiile dificile pe care le-a suportat


Recuperarea medicală a avut loc cu câteva săptămâni înainte să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon din celebrul serial. Vedeta le-a spus producătorilor despre gravele probleme de sănătate, dar a decis să nu facă publică vestea.

Clarke a mai avut simptome secundare, precum oboseala, în timpul filmărilor următoarelor două sezoane din "Game of Thrones", dar şi în timpul unor apariţii pentru spectacole pe Broadway, New York.

Actriţa a mai trecut printr-o intervenţie chirurgicală în 2013, care a eşuat şi i-a provocat o hemoragie cerebrală aproape fatală.

Ea a fost supusă unei a treia operaţii chirurgicale, în timpul căreia i s-a implantat şi o placă de titan şi care i-a lăsat o cicatrice imensă. Clarke a mărturisit că atunci când a fost nevoită să stea încă o lună în spital a simțit că-și pierde speranța și a suferit de anxietate și de atacuri de panică, adăugând că se simțea ca o umbră a propriei sale persoane.

Ulterior, actriţa s-a recuperat complet, iar acum își amintește cu greu multe episoade din acea perioadă pentru că a încercat să le blocheze în mintea ei.
Dar încă își amintește că era convinsă că va muri și că problema ei va deveni cunoscută. Când un reporter a întrebat-o despre operație, la șase săptămâni de atunci, în urma unui articol publicat de National Enquirer, Emilia Clarke a negat, dar a simțit că venise timpul să vorbească despre asta și a înțeles că a avut norocul de care puțini se bucură de a avea un nivel de îngrijire excelent, scrie Daily Mail.

Întrebată dacă această experiență dură i-a schimbat modul în care privește viața, actrița a răspuns: "M-a îngrozit aproape tot timpul.
Îmi dorec să pot sta aici și să pot spune: <<Da, a fost ca un salt din avion!>>. Dar am făcut <<Game of Thrones>>, ceea ce e tot una", a glumit ea. "Pentru tot restul vieții tale, știi cât de norocos ești"
, a subliniat actrița.

Cunoscută pentru rolul din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", Emilia Clarke a mai avut apariții apreciate în filme precum "Terminator Genisys", "Me Before You/ Înainte să te cunosc" şi "Solo: A Star Wars Story/ Solo: O Poveste Star Wars".



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod