Ellen DeGeneres a cumpărat vila superbă a lui Adam Levine: Prețul uriaș pe care l-a plătit vedeta TV

Ellen DeGeneres a plătit 45 de milioane de dolari pentru această casă care i-a aparținut lui Adam Levine


Adam Levine și soția lui, Behati Prinsloo, au cumpărat casa în martie 2018 de la realizatorul serialului de comedie "Will and Grace", Max Mutchnick, iar de această tranzacție s-a ocupat tot agentul imobiliar Rappaport, scrie Daily Mail.

Ellen DeGeneres are investiții importante în piața imobiliară din Los Angeles. Anul trecut, ea i-a vândut una dintre cele două case pe care le deținea în Beverly Hills lui John Mayer, pentru 13,5 milioane de dolari.

În martie anul acesta, vedeta TV a scos la vânzare, pentru 18 milioane de dolari, cealaltă vilă din Beverly Hills pe care o deține, la doar șase luni după ce a cumpărat-o cu 15 milioane împreună cu soția sa, Portia de Rossi. Conform ziarului britanic, Kurt Rappaport se ocupă și de această afacere.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au mai făcut astfel de operațiuni imobiliare, cumpărând și revânzând proprietăți. Ele au achiziționat în octombrie 2017 o casă pe plajă lângă Santa Barbara, California.
În același an au cumpărat cu 13 milioane de dolari un apartamente întins pe un etaj întreg într-un complex din vestul Los Angelesului. Potrivit TMZ, în decembrie 2017, au vândut în pierdere apartamentul, pentru numai 5,85 milioane de dolari. Locuința a fost scoasă inițial la vânzare cu 6,995 milioane de dolari. În iunie 2017, ele au vândut jumătate din etaj cu șase milioane de dolari, scrie Variety.

Cele două vedete au scos însă un profit de 4 milioane de dolari dintr-o altă afacere, vânzând după șase luni o proprietate imensă, "Rancho San Leandro", din Montecito, California.
Ellen și Portia cumpăraseră domeniul situat lângă cel deținut de Oprah Winfrey cu 7,195 milioane de dolari în decembrie 2017, iar în vara anului trecut l-au vândut cu 11 milioane fondatorului platformei Tinder.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 61 de ani, și Portia de Rossi (46 de ani) au sărbătorit zece ani de căsnicie în august anul trecut.
Cele două sunt împreună din 2004 și s-au căsătorit pe 16 august 2008, în fosta lor casă din Los Angeles, în fața a doar 19 invitați, rude și prieteni.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod