Elle Macpherson își ascunde vârsta, dar picioarele o dau de gol - FOTO

Constrânsă de vremea răcoroasă, vedeta și-a lăsat doar picioarele la vedere


Într-un interviu publicat în septembrie de The Herald Sun, vedeta a spus că nu se teme că îmbătrânește. "Îmi place că am 54 de ani. Sunt încă aici și fac 55 și sunt așa de recunoscătoare pentru asta", a spus Elle. "Sunt tare. Sunt în formă, am doi fii minunați și am învățat multe de-a lungul acestui drum și sunt recunoscătoare că sunt atât de fericită și sănătoasă", a continuat ea.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Modelul australian se despărţise de Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

În vara anului 2017, presa britanică a scris că vedeta s-a despărţit de soţul ei, Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare. Aceasta a fost cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Actualmente, vedeta are o relație cu Andrew Wakefield, un doctor controversat pentru viziunea sa antivaccin.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).
Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează 53 de milioane de euro, notează Mediafax.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod